Най-желаният ерген Тодор Славков се събра с жена си Силвия

...
Най-желаният ерген Тодор Славков се събра с жена си Силвия
Коментари Харесай

Малък Тошко се събра с жена си

Най-желаният ерген Тодор Славков се събра с жена си Силвия за няколко дни на морето.

На Свети Влас с него бе и сестра му Жени Живкова, както и щерка му Катерина. Малък Тошко е отседнал със фамилията в тузарски хотел и си почива тихичко. От доста време насам той не близва корав алкохол с изключение на бира, а на бара на плажа е прочут като " индивида портокал ", защото непрекъснато пиел фреш от цитрусовия плод.

Докато Славков разпуска под дебела сянка, щерка му събира погледите на всички симпатични ергени в близост. Вече порасналата Катерина от малко момиченце се е трансформирала в дълкокрака кокона, по която въздишат обожателите ѝ, пише  " България Днес ".

" Където и да отидем, все някой демонстрира интерес към нея. Тя към този момент си имаше първо гадже от Италианския колеж, който следващата година ще приключи, само че се разделиха. Сега е сама и момчетата не пропущат да я смъкват. Което не мога да кажа, че ми подхожда изключително ", споделя с приятелите ревностният баща Тодор.

Само преди пет години на едно от ревютата на Жени Живкова дребната Катерина си пожела да стане като вуйна си, за какво не и манекенка. Днес обаче момичето, което доста наподобява на баба си Людмила Живкова, към този момент не желае да показва облекла, а да се занимава с снимка. Девойката през септември ще бъде в 10 клас, а след завършването си счита да продължи образованието си в Италия или Лондон и да учи " История на изкуството ".

" От доста неща се вълнувам, като към този момент избирам филантропичните науки ", споделя Катето, чието сърце сега е свободно.

От известно време Тодор Славков също го дава ерген, а кандидатки за сърцето му не липсват. Приятелите го подканят да се запише в шоуто " Ергенът " по Би Ти Ви, а той радостно им отвръща: " Не могат да ми платят хонорара ". 

Малък Тошко към този момент взе участие в предаване - " ВИП брат ", и го завоюва. Бе и в друго сходно на " Ергенът " - " Кой желае да е милионер ", където за неговото внимание две дами едвам не се избиха.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР