Най-изявеният голмайстор в Първа лига Мартин Камбуров си спретна купон

...
Най-изявеният голмайстор в Първа лига Мартин Камбуров си спретна купон
Коментари Харесай

Мартин Камбуров си спретна купон с фолк звезда

Най-изявеният голмайстор в Първа лига Мартин Камбуров си спретна ваучър в компанията на Преслава. По-малко от 24 часа след следващото си попадение в елита нападателят се отдаде на домашно празненство. То бе във връзка рождения ден на половинката му Гергана Парпарова, която много наподобява на сестрата на фолкзвездата Ивелина.

Тя чества в събота вечерта в защита компания, която събра в фамилното жилище поради ограниченията против ковид. Най-личният посетител на празненството бе Преслава. Фолкзвездата дойде с подарък за рожденичката и голяма усмивка на уста. " Честит рожден ден, Гергана. Да си жива и здрава и доста щастлива! Обичам те! ", поздрави тя приятелката си и в обществените мрежи. " Аз повече те обичам “, отговори ѝ рожденичката.

Преслава отдели особено внимание и на мъжа на рожденичката. Двамата не пропуснаха и да се снимат за спомен. " С най-готиния човек и другар... благодаря, че ни почете празника ", показа Камбурова под общия им кадър.

Интересен факт е, че преди време голаджията, който преди Гергана бе изявен плейбой и Преслава бяха спрягани за гаджета. Повод за това станаха точно околните връзки, които двамата демонстрираха по време на нейни участия, на които присъстваше и футболистът.

Оказа че истината е друга. Фолкаджийката е измежду най-близките приятелки на половинката на Мартин - Гергана. Именно около нея Камбуров и Преслава се сприятеляват. Преди няколко месеца той и бременната му половинка почетоха втория рожден на дъщеричката на чалгаджийката - Паола.

Преслава пък бе измежду първите, които честитиха на двойката появяването на първата им рожба. През декември нападателят и половинката му станаха родители на наследник, който носи името на татко си. В най-скоро време Камбуров може да има мотив за още един огромен ваучър, написа " България Днес ".

Той е на четири попадения от равнене на върха на Петър Жеков за най-вече голове на Първа лига. Легендата на ЦСКА е с 253, а нападателят на " Берое " към този момент има 249. Поредния си гол той вкара във вратата на " Локомотив " (Пд) за равенството 1:1 в петък. Това сигурно е вдигнало настроението му на макс по време на купона за рождения ден на половинката му.
Снимка: instagram  Мартин Камбуров си спретна ваучър с фолк звезда (СНИМКА)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР