Най-изявените врагове сред участничките във втори сезон на Ергенът вече

...
Най-изявените врагове сред участничките във втори сезон на Ергенът вече
Коментари Харесай

Мони Зенгинер за Габи: Тя се храни от злоба, вулгаризъм и пошлост

Най-изявените врагове измежду участничките във втори сезон на " Ергенът " към този момент са ясни. Мони Зенгинер и Габриела Бланко изпитват мощна ненавист една към друга още от началото на шоуто, която ескалираше с всеки минал ден. И въпреки екзотичната танцьорка да е отпаднала от предаването и фотосите на шоуто да са завършили, отрицателната страст посред им продължава да се ускорява. 
                             

Това се вижда от обществените изяви на Зенгинер, която по никакъв начин не пести неприятни избрания за Габриела, което значи, че сред тях помиряване не е имало. В едно от последните си телевизионни изявленията Мони показа, че Габи е злобна и вулгарна. Но истината е, че до момента в който Бланко натрупа съществено количество отрицателни мнения по собствен адрес измежду феновете, Мони съумя да завоюва благосклонностите на огромна част от тях.

                             

" Габриела е едно озлобено, ощетено, осакатено и неудовлетворено от живота момиче. Тя се храни от завист, вулгаризъм и долнопробност и тук нямам поради професионалната ѝ сфера, която е обществено притежание, а силата, която ѝ е нужна, с цел да се почувства по-малко нещастна. Изпитвам същинско страдание както към нея, по този начин и към фамилията ѝ ", показа танцьорката пред " България през днешния ден ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР