Най-известният строител в страната Влад Караджов от предаването Бригада нов

...
Най-известният строител в страната Влад Караджов от предаването Бригада нов
Коментари Харесай

Тайна венчавка в „Бригада Нов дом“! Вижте най-романтичната сватба на Влад Караджов

Най-известният строител в страната Влад Караджов от предаването „ Бригада нов дом “ подвигна женитба! Венчавката бе толкоз загадка, че даже и булката Цветелина Димитрова не подозирала за нея!

Караджов , който ремонтира радикално домовете на хора с тежки ориси, намира любовта си точно в предаването. И макар че името на майстора нееднократно бе свързвано с това на водещата Мария Силвестър , Влади опроверга слуховете. Макар дамата, превзела сърцето му, да не е синеоката Мария, тя е също част от предаването.

Цветелина Димитрова е продуцент на „ Бригада нов дом ", а двамата с майстора се срещат точно на снимачната площадка. Те стартират страхливо връзките си, защото имат деца от предходните си връзки, само че без значение от това възприятията им надвиват.

Миналото лято Влади предлага на Цвети брак на брега на морето и тя приема. Сватбата се случва преди няколко дни, както се оказа, напълно ненадейно за булката. След като излиза от вцепенението си, щастливата булка разгласи в обществените мрежи какво тъкмо се е случило и по какъв начин си е глътнала езика от изненада.

„ За тези, на които не им се чете - омъжих се. Изненадващо. Демек Влади ме изненада. Изненадващо станах младоженка, споделих „ Да “ и се целунахме. Но не и ненадейно. Това е в резюме. Дългата история. Дана и Коцето (кумовете) не могат да си дойдат това лято... После нямаше къде. После имаше 100 други неща. Влади предложи преди време... Да подпишем в общината и след това, когато можем, да има женитба. След консултация с астролог му предложих 18 март, тъй като била най-подходяща, а той подскочи като жилнат. Врачки били. Отряза ме злокобно, аз пък се фръцнах. Скандалче-две и тематиката завърши.

До оня ден. Отидох на фотоси. Работен ден като всички други и внезапно влизат феите и споделиха каквото имат да споделят. Ами не знаех какво е да си в ступор. И да си като циментиран. И да ти бие бясно сърцето... А да не мърдаш. Не го асимилираш Той беше измислил всичко. А те са му помогнали да стане действителност. А аз не знаех къде се намирам! Не можех да допускам какво е направил за мен...

Само и единствено да ме изненада! Все бях чувала за изненади само че за женитба изненада не бях. Много значими хора са взели участие в заговора повече от месец! А той играел спектакъл. Севда и Никола застанаха до нас. Пред госпожа Фандъкова казахме „ Да ". За мен беше чест! Космическа признателност към всички забъркани! “, показа в мрежата шокираната младоженка.

За кума се отзовава победителката от втори сезон на „ Мастършеф " Севда Димитрова , а венчавката организира кметът на София Йорданка Фандъкова, написа „ България Днес “. Прясното семейство Караджови са в цялостен синхрон със своите предходни половинки, а на сватбата участват и двете им деца. Желаем им да са живи и здрави!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР