Най-известният български котарак в социалните мрежи е отличен с титлата

...
Най-известният български котарак в социалните мрежи е отличен с титлата
Коментари Харесай

Котаракът Румен стана блогър на годината

Най-известният български котарак в обществените мрежи е отличен с купата " Блогър на годината ". Румен е британец, зодия овен. Обича да преяжда с лаврак. Представя се в общественото пространство като „ Тигъра на седемте кюфтета” и написа постоянно във фен-страницата си, която има хиляди почитатели, оповестява bTV.
 котаракът Румен
Той ни предложения в дома си, с цел да ни запознае и с неговата господарка, или по-известна като Ч.Т. – чистачът на тоалетната на Румен – това е Наталия.

„ Родом съм от Бургас. Здрасти, мамо! Завършила съм архитектура, работила съм интериорен дизайн. От моите неща могат да се видят – фасадата и интериора на Малък градски театър”, споделя Наталия.
 котаракът Румен
Идеята за фен-страницата пристигнала, когато тя осъзнала, че в персоналния й профил има фотоси единствено на британеца.

„ И взех решение, че това няма по какъв начин да продължи по този начин. И си го отделих в друга страница – да си се излага там на воля и да си разлива акъла, а пък аз да си повеждам моя беден персонален живот на моя си профил”.
 котаракът Румен
Така Румен набира известност поради цветните си истории и още по-цветния си език.

„ Неговият глас в моята глава фъфли. Мдам. Правописът му е непоносим, той не употребява пунктуация, не схваща етимологията на думите, бърка м с н, б с г, но никак не му пука. Прави го със самочувствие и хората му прощават”, добавя Наталия.
 котаракът Румен
За петте си месеца общуване, Наталия към този момент е приела ролята на подчинена.

Тя е безапелационна, че у дома командва той и се преценяват напълно с неговия режим.

Утре и двамата ще бъдат на изложбата на котки, където Румен ще си получи премията.
 котаракът Румен
Румен ще раздава подписи на специфични картички, които почитателите могат да си купят. Средствата от ще бъдат дарени на организация за отбрана на животните.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР