Най-известната болница в България, която е неизменна част от историите

...
Най-известната болница в България, която е неизменна част от историите
Коментари Харесай

Протести разтърсват болница Св. Кирил по време на старта на „Откраднат живот“

Най-известната болница в България, която е неизменима част от историите на героите в „ Откраднат живот “ , ще бъде разтърсена от непредвидени събития и промени. наблюдава първите страсти от протичащото се в МБАЛ „ Св. Кирил “, с които ще стартира и първият епизод на пети сезон на хитовия български сериал.

„ Болницата е сложена в тежко състояние и лекарите ще се борят с цената на всичко, с цел да потърсят избавление и да схванат кой е виновникът “, обявиха актрисите Деси Бакърджиева, Марта Вачкова, Ернестина Шинова и Янина Кашева, които ще забележим в ролята на протестиращи.

„ Както феновете са видели в промо видеото на „ Откраднат живот: Критична точка “, Галя Стилянова блъска доцент Захариев от ръба. Макар и метафорично, не е изключено тя да вземе неговото място “, загатна Ралица Паскалева , която беше посетител на водещата Гала в. Чаровната актриса разгласи и най-голямата вест от персоналния си живот – че с половинката й, либерото Теодор Салпаров, чакат дете. Ралица добави, че продължава да се снима в идните епизоди, а почитателите на сериала ще имат опция да проследят смяната й.

Как ще завърши стачката в болничното заведение и кой ще бъде новият шеф? Какво ще задържи трайно братя Ковачеви в МБАЛ „ Св. Кирил “? – почитателите на най-успешния български медицински сериал ще схванат довечера, от 20:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте „ Откраднат живот: Критична точка “ от вторник до петък в 20:00 ч . по NOVA

Повече вести ще откриете на и на формалната страница на сериала във, а всички епизоди можете да видите единствено в.           
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР