Най-хубавото нещо при самозадоволяването, е че не се налага да се

...
Най-хубавото нещо при самозадоволяването,
е че не се налага да се
Коментари Харесай

На самообслужване

Най-хубавото нещо при самозадоволяването,
е че не се постанова да се обличаш особено за случая!
Труман

Когато си на самообслужване, всички бариери в съзнанието ти падат, знаеш къде и по какъв начин да пипнеш, какъв брой бързо и постепенно да бъде и най- значимото е, не коства никакви средства, пояснения, търпеливо очакване, специфична конюнктура, очаквания и най-после да останеш с пръст в уста. Според Маккер, 95% от мъжете и 50 до 80% от дамите в зрелост мастурбират. Мастурбацията се появява в пубертета, когато е най- постоянно практикувана и остава до много зрелост с доста по- дребен интензитет.

Мастурбацията е деяние, при което човек самичък, посредством механично ритмично раздразнение, най- постоянно с ръка, на половите органи или на някоя тяхна част, реализира полово наслаждение и облекчаване. Ипсацията ( другата дума обозначаваща мастурбацията) може да се прави и посредством някакви стимулиращи предмети. Мъжете по- постоянно ръкоблудстват, като подтикват главичката на пениса си, дамите могат да мастурбират под завивките, само че и под душа или в компанията на вибратор като нервират клитора си, входа на влагалището и като слагат разнообразни предмети в него. Името на онанизма идва от библейската история за Онан, наследник на Юда: „ Тогава рече Юда на Онана: Влез при братовата си жена и извърши към нея длъжността на зет и въздигни потомството на брата си. Но Онан знаеше, че потомството нямаше да бъде негово; по тази причина, когато влизаше при братовата си жена, изливаше семето си на земята, с цел да не въздигне поколение на брата си. А това, което правеше, бе зло пред Господа; по тази причина и него умъртви. ” В предишното онанирането се е възприемало като нещо греховно и зло. Считало се е за злобен дух, който е обладал тялото на индивида и го кара да прави такива покварни и срамни дейности. Също по този начин са се носели митове, че мастурбиращият е жертван на слепота, че това е психологично отклоняване и е належащо лекуване, даже диета в храненето. Разбира се всичко това е надалеч от здравия разсъдък на индивида от 21 век, само че към момента се срещат и такива заблуди и заблудени.

Самозадоволяването не е болест! Не е нездравословно! Не се ослепява! Не е срамно! И се практикува освен от психологично заболели! Онанирането е един добър способ, посредством който мъжът и дамата преоткрива тялото си, както и способността да се управлява организмът. Мъже и дами, които дълго време са без сътрудник прибягват по- постоянно до самообслужване, само че и в съвсем всяка двойка сътрудниците си доставят наслаждение соло. В това няма нищо неверно и неприятно. Жените от време на време изпадат в суматоха, в случай че схванат, че половинката им „ изневерява “ със самия себе си. Мислят, че казуса касае тях, че са незадоволителни за обичания човек или, че им липсва нещо, което не могат да дадат. Проблема по- скоро е в това, че рядко споделяме и демонстрираме какво и по какъв начин ни харесва в секса. Срамуваме се да споделим някой мечти с колегата си, като си мислим, че ще ни вземат за луди, брутални или смешни. Затова като че ли е по- елементарно да си го набавим уединено. Грешно е и изказванието, че мъжете мислят по- постоянно за секс в сравнение с дамите. Само, че дамите не приказват толкоз по тези интимни тематики.

“ Здравият човек мастурбира със същата непрестореност, с която си мие зъбите “- твърди проф. Валдо Бернаскони.
Опасност за здравето по отношение на мастурбирането има, да, и това е псевдоморалът и неверното най- към този момент родителско образование в ранна възраст. Проучването на тялото и зоните на наслаждение могат да се практикуват с половинката. Това ще просветли единият и ще подсигурява по- качествено наслаждение за другият. Смята се, че соло сесията спомага за разтоварване на напрежението, възстановяване на паметта, концентрацията, съня и несъмнено самочувствието.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР