Най-хубавото на сладките, които се приготвят с помощта на шприц,

...
Най-хубавото на сладките, които се приготвят с помощта на шприц,
Коментари Харесай

Пет рецепти за сладки за шприц

Най-хубавото на сладките, които се подготвят благодарение на пулверизатор, е, че стават много на брой, а и не желаят кой знае каква подготовка. Освен това са задоволително хубави на външен тип и не е належащо да се украсяват. Подходящи са и за следобедното кафе и за десерт след вечеря да вземем за пример.

Шприц бисквити

Необходими артикули: 500 г брашно, 150 г пудра захар, 200 г масло, 2 яйца, 2 ванилии

Начин на подготвяне: Разбивате двете яйца дружно с маслото, след което добавяте пудрата захар и ванилиите. Брашното пресявате и последователно добавяте от него при останалите артикули. След това слагате тестото в пулверизатор и оформяте сладки напряко в тава, която сте намазали с масло авансово. Пекат се в умерена фурна.

Следващата рецепта е малко по-различна и за нея ще ви би трябвало амонячна сода. Разбивате две яйца дружно с 1 ч.ч. захар. После към тях прибавяте ½ ч.ч. лой, 1 ч.ч. кисело мляко, в което сте разтворили по ½ ч.л. амонячна сода и сода бикарбонат.

 Шприц сладки

Разбърквате хубаво, след което добавяте пакетче ванилия, 2 ч.л. кора от лимон. Накрая стартирате да добавяте брашното – общото му количество е 4 ч.ч. Когато тестото е готово, би трябвало да бъде приблизително меко, слагате го в шприца и вършиме курабии, които поръсвате със захар на кристали преди да ги изпечете. Слагате ги в умерено загрята фурна.

Следващата рецепта за пулверизатор бисквити включва и мармалад, по избор и течен шоколад. Разбивате на крем 3 яйца и 1 ч.ч. пудра захар. След това прибавете кора от един лимон, след което стартирате да добавяте брашното – 1 ч.ч. Шприцовате бисквити върху намазнена и поръсена с брашно тавичка.

 Шприцовани сладки

Пекат се, до момента в който станат със златист тен. После ги изваждате и ги оставяте да изстинат, след което ги слепвате една с друга, като сред тях слагате сладко. По предпочитание можете да ги потопите в разтопен шоколад.

Не може да не сте чували за сладките котешки езичета. Те също се подготвят благодарение на пулверизатор, а ето и нужните артикули:

Котешки езичета

 Котешки езичета

Необходими артикули: ½ пакетче масло, ½ ч.ч. захар, ½ ч.ч. брашно, 3 белтъка

Начин на подготвяне: Разбивате маслото и захарта хубаво и добавяте към тях разрушените на сняг белтъци, след това и брашното. От това тесто оформяте продълговати бисквитки благодарение на пулверизатор. Нареждате ги в намазнена тавичка и печете, до момента в който крайчетата им станат златисто кафяви.

Последната рецепта, която ви предлагаме, можете да си извършите, в случай че вкъщи ви се намира свинска мехлем:

Шприц бисквити със свинска мас

Необходими артикули: 1 яйце, 250 г мехлем, 100 г захар, 500 г брашно, 1 ч.л. канела

Начин на подготвяне: Разбивате маста с яйцето, добавяте захарта, канелата и последователно слагате брашното. След като стане меко тесто, слагате го в шприца и оформяте бисквитки в авансово намазнена тава. Печете до зачервяване в умерена фурна на 180 градуса.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР