Най-хитовата столична дискотека “Клуб 33 отбеляза с бляскаво парти десетия

...
Най-хитовата столична дискотека “Клуб 33 отбеляза с бляскаво парти десетия
Коментари Харесай

Взрив! Емануела разтърси “Клуб 33” с грандиозно ЧРД парти

Най-хитовата столична дискотека “Клуб 33 ” означи с блестящо празненство десетия си рожден ден, видя наш кореспондент. Ден преди първа пролет, звездата от тазгодишното издание на “Денсинг Старс ” Емануела нагорещи пристрастеностите до алено и даде старт на едноседмичния ваучър по случай юбилея.

 

Специално за празника, обичаният на красивите дами и сполучливите мъже “Клуб 33 ”, се пръскаше по шевовете от искащи да вдигнат наздравица по случай 10 години с най-яката музика и топ изпълнителите на България.

 

В разгара на празненството, притежателят на клуба Петко Димитров и ослепителната му брачна половинка Яна, духнаха свещите на торта-бижу, въодушевена от интериора на най-любимото и оборотно заведение в нощна София. Да ги поздравят пристигнаха десетки представители на родния бизнес и елит, само че най-ценните честитки бяха от личния състав на дискотеката, които са същинските виновници цяло десетилетие “Клуб 33 ” да е номер едно измежду феновете на адреналиновия и квалитетен  нощен живот.

 

Приказно красивата стопанка Яна Димитрова събра аплодисменти със секси визия, подчертаваща съвършените й извивки, а тоалетът й беше допълнен от каубойска шапка и рокерско кожено яке, в унисон с дръзката й природа.

 

Звездата на вечерта Емануела беше заложила на предизвикателно къса рокля в жанр “дискотечна сфера ” и подвигна на крайник купонджиите с най-големите си шлагери. Появата й на десетия рожден ден на “Клуб 33 ” не беше инцидентна. Тя грее в телевизионното риалити “Денсинг Старс ”, от което в миналото потегли любовта на Петко и Яна, които тогава дебютираха като участници във форма̀та.

 

Тя няма да бъде единствената топ звезда, която ще пее по случай юбилея. Дискотеката дава начало на щура birthday week, в която всяка вечер празникът ще бъде на макс, а на 21 март (четвъртък), сцената на “Клуб 33 ” ще раздруса Галена, която ще подлуди купонджиите с микс от златните си шлагери и най-новите части. Входът за студенти ще бъде безвъзмезден, тъй като ученето върни най-добре с яки тостове и кръшни танци по масите.

 

За да станете и Вие част от най-грандиозната празненство седмица на нощна София, резервирайте места на телефон +359 887 333 033.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР