Изглежда и Джулиана Гани е последвала примера на Галена, предвид

...
Изглежда и Джулиана Гани е последвала примера на Галена, предвид
Коментари Харесай

Джулиана Гани се стопи до под 50 кг.

Изглежда и Джулиана Гани е последвала образеца на Галена, поради обстоятелството, че към този момент е замязяла на жив скелет. За разлика от смядовката обаче, еротичната моделка не се е стопила благодарение на инжекции, а около нервите в „ Като две капки вода “, където, както е известно се изявява всеки понеделник.

 

От старта на присъединяване й в шоуто за фалшификати, Джулиана е свалила цели 5 кг. и твърди, че се усеща в съвършена форма. Последователите й обаче я подложиха на съществени рецензии, че е прекомерно кльощава. За растежа й, който е над 172 см, тегло от 50 кг. граничи с анорексия.

В момента Джулката е по-слаба даже от времето, в което е била ученичка. Тя споделя, че с помощта на „ Капките “ е потиснала доста суетата си. „ Представете си какъв потрес е за кифла като мен да се гледа в огледалото с брада, мустаци, гола глава и със стойка на мъж. Вече го одобрявам като подбив. Първият ми мъжки облик бе паметен – Мирилин Менсън – сложен и характерен, поради който имах доста подготовки. Образът самичък по себе си ме кефи, само че когато се видях в огледалото щях да припадна “, признава Джулиана, която дава всичко от себе си в шоуто за фалшификати.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР