Най-харизматичният майстор на щеката Рони О’Съливан повиши активността си в

...
Най-харизматичният майстор на щеката Рони О’Съливан повиши активността си в
Коментари Харесай

Рони О’Съливан: Няма какво да доказвам в снукъра, ще играя все по-малко

Най-харизматичният занаятчия на щеката Рони О’Съливан увеличи интензивността си в обществената мрежа Туитър през предходната седмица и изрази неодобрение от някои решения свързани със снукъра.
Първо Ракетата обществено разгласи, че е засегнат от измененията на Шанхай Мастърс, а по-късно добави, че към този момент няма какво да потвърждава в снукъра и ще играе в доста дребен брой подбрани шампионати. Той даже не можа да обещае, че ще играе в най-големите събития като тези от “Тройната корона”, само че бе безапелационен, че няма да взе участие в шампионати с квалификации.

Също по този начин той разгласи, че се нуждае от нова щека, тъй като сегашната му е “съсипана”, само че не бърза да го прави. О’Съливан разгласи и продължение на предаването с негово присъединяване “American Hustle”, което този път ще се снима в Китай и ще бъде концентрирано върху снукъра, а не върху билярда. Рони също по този начин възнамерява втора част на книгата си “Framed”, която ще се споделя “Double Kiss” и се чака да е на пазара през месец ноември. За да съчетае всичките си задължения, Рони ще прави по-сериозна пресявка на ранкинг шампионатите, в които се пуска, като задачата му е да се любува на снукъра си и да не се обременява с упования за трофеи. Само че той добави, че съгласно него е кадърен да завоюва още два трофея в “Крусибъл”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР