„Най-грозното нещо, което може да се случи в българската политика,

...
„Най-грозното нещо, което може да се случи в българската политика,
Коментари Харесай

Радан Кънев: Аргументът на Трифонов е фалшив, а използването му е позорно! Това е чалгата в политиката!

„ Най-грозното нещо, което може да се случи в българската политика, е злоупотребата с многовековнатата национална покруса за политически сили “, означи Кънев в ефира на Nova News.

По думите му опозицията е постигнала задачата си да раздели обединението.

„ След като опозицията реализира задачата си държавното управление да няма болшинство, топката отива в тях. Те могат да смъкват кабинета. Няма такава поръчка досега, само че могат да го създадат. Според мен не смеят да ръководят под никаква форма “, счита евродепутатът, който предложи скандинавският модел на ръководство: „ Там постоянно е кабинет на малцинството. Партията, която е спечелила изборите, с водача си отпред, договаря законодателната стратегия с опозицията “. Кънев обаче разясни, че „ тук би трябвало да се появи едно ново равнище на просвета и от ръководещите, и от опозицията “.

Той акцентира, че при вероятно ново ръководство на ГЕРБ и Движение за права и свободи още веднъж ще е необходим разговор с опозицията.

„ На база държанието на водача на ГЕРБ, не виждам равнището на политическа просвета, което е належащо на България. Виждам рисково махленско равнище, което би било търпимо в една безоблачна обстановка, само че е доста безконтролно в обстановка на дълбока рецесия, която той отхвърля “, сподели Кънев.

По думите му „ най-големият призрачен сън за страната ни “ би бил оставка на кабинета и нови избори.

„ Това по време на война и икономическа рецесия е призрачен сюжет, който би посочил, че българските политици са надълбоко негодни да извършват длъжността си “, добави Радан Кънев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР