Най-голямото щастие за Ева Веселинова от 2021 г. безспорно е

...
Най-голямото щастие за Ева Веселинова от 2021 г. безспорно е
Коментари Харесай

„Всяка вечер преди да заспя благодаря за тази благословия“: вижте сладките близнаци на Ева Веселинова

Най-голямото благополучие за Ева Веселинова от 2021 година несъмнено е раждането на нейните близнаци . Чаровната водеща стана майка за първи път този април и от този момент дребните Борис и Стефания са основни герои в живота ѝ, както си проличава и от нейния профил в Instagram.



Заедно с сътрудниците си от „ Господари на ефира “ неотдавна Ева беше посетител в „ Забраненото шоу на Рачков “, а по този мотив тя показа остаряла фотография с признанието, че новата ѝ работа като майка е много по-сложна .

„ Честно казано, развъждането на Борис и Стефания е доста по-трудно от следствията, които правех за „ Господари на ефира “ и преследването на нарушители “, написа тя в Instagram. „ Обичам работата си в малкия екран, обичам и да оказвам помощ на хората, само че в този момент имам доста по-важна задача. Най-важната задача в живота ми! “, добави още водещата.

В началото на декември нейните близнаци навършиха 8 месеца , а Ева означи събитието с откровена обява, в която назова Борис и Стефания „ постоянно усмихнати, търсещи, обичащи, устремени, будни, дребни, сладки същества “ .

Водещата споделя и какво още се е трансформирало у децата ѝ за това време. „ Боби към този момент сяда, изправя се и прави крачки. Има невероятна мощ! Непримирим е и нищо не може да го спре. Голям красавец и може да разтопи сърцето на всеки “ , написа тя.

За Стефания тя споделя, че „ пръска чара си и ни манипулира всички, на всички места и когато и да е “ . „ Невероятно интелигентна е! Помни и вижда всичко. Толкова е нежна, нежна и грацилна “, споделя още щастливата майка.

„ Големи облици са! Всеки ден измислят по нещо ново и вършат живота ми толкоз забавен и благополучен. Всяка вечер преди да заспя благодаря за тази благословия и ще го върша до момента в който съм жива. Обичам ви, мои прелестни деца! “ , приключва обявата си 36-годишната водеща.

 ох на мама ohnamama.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР