Най-голямото събитие за пазаруване на годината – Черният петък –

...
Най-голямото събитие за пазаруване на годината – Черният петък –
Коментари Харесай

Черният Петък идва в КАМКО с намаления до -50%

Най-голямото събитие за извършване на покупки на годината – Черният петък – наближава и потребителите се приготвят да сграбчен преференциални предложения. Черният петък се счита за обичайното начало на коледния пазарен сезон.

През последните години обаче огромните понижения стартират по-рано, с цел да дадат късмет на потребителите да се възползват оптимално и да се снабдят с дарове както за околните си, по този начин и за самите себе си и своя дом.

Най-големите понижения през годината ще продължат шест дни от 17ти до 22ри Ноември. Посетителите на Търговски център КАМКО ще могат да се възползват от отстъпки до -50% на,,, матраци и дизайнерски осветителни тела и KARE! Част от офертите ще са налични и онлайн .

В КАМКО ще откриете голямо многообразие на артикули с характерен дизайн и високо качество. А тези, които бързат да обзаведат дома си за празниците, ще могат да изберат от многочислените налични артикули.

Тук ще откриете за цялостното обзавеждане на дома, меки и красиви и, за допълнение на домашния уют, и вдъхновяващи и, с които ще покажете на всички неповторимия си жанр!

Не губете време в тапи и циркулиране, потопете се в голямо многообразие и открийте всичко за обзавеждането на дома си в Търговски Център КАМКО!

Но в случай че въпреки всичко предпочитате комфорта на онлайн извършването на покупки, нашите консултанти ви чакат!

Големите понижения са единствено от 17-ти до 22-ри ноември! Но не чакайте последния ден, тъй като обичаният ви продукт може да свърши!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР