Най-голямата верига за любители в България Интерактив тенис прави специален

...
Най-голямата верига за любители в България Интерактив тенис прави специален
Коментари Харесай

ИТЛ подарява на дебютантите в Четвъртия вечерен турнир по един безплатен мач

Най-голямата верига за фенове в България Интерактив тенис прави специфичен жест към всички дебютанти и начинаещи, които се включат в категория ИТЛ 500 в Четвъртия вечерен шампионат. Надпреварата стартира на 1 април в комплекс 360 в Борисовата градина.

По мотив новата дестинация лигата подарява на всички дебютанти един безвъзмезден мач в шампионата, а състезателите с рейтинг Има Такъв Народ 10 играят обичайно без такса присъединяване при отпадане в началната фаза. Днес е последната опция искащите да се възползват от промоцията, защото в събота схемата ще бъде затворена. Следващото съревнование на Интерактив тенис ще се организира в Българския народен тенис център.

“Вечерните шампионати са отворени за всички без ограничавания във връзка с пол, възраст и предходен опит, сподели мениджърът на ИТЛ Ивайло Цанков. - Идеята ни е да дадем опция на играчи със подобен рейтинг да се срещнат на корта и да провокират себе си. За да няма мачове сред участници с огромни разлики (начинаещи против напреднали) ние разделяме шампионатите на разнообразни категории, като всяка има избрани условия към Има Такъв Народ рейтинга на играчите, който се трансформира съгласно резултатите им. Освен разделянето на категории, всеки шампионати има квалификации, което подсигурява, че по-опитните ще бъдат сложени в схемата. Искаме да насърчим всеки нов участник да опита спортния тенис и да построи собствен личен рейтинг на база присъединяване в нашите съревнования, а не на база картотека към БФТ или други надпревари. Интерактив тенис дава късмет на всички да открият нови сътрудници и да изпитат допустимо най-голямо наслаждение от спорта.”

Програмата на ИТЛ продължава със срещите на начинаещите и приблизително напредналите от Четвъртия вечерен шампионат. До края на деня е отворено записването за категория ИТЛ 500 от конкуренцията.

Началото на сезона навън ще бъде поставено с Петия вечерен шампионат на кортовете на Българския народен тенис център. Мачовете на начинаещите започват на 15 април, а схемите и за трите категории от конкуренцията са отворени.

Повече детайлности за Интерактив тенис и за шампионатите можете да намерите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР