Най-голямата социална мрежа в света създава версия на услугата за

...
Най-голямата социална мрежа в света създава версия на услугата за
Коментари Харесай

Facebook пуска детски Instagram

Най-голямата обществена мрежа в света основава версия на услугата за шерване на фотоси особено за деца под 13 години, оповестява Bloomberg, базирайки се на вътрешни данни на компанията.

„ Новото приложение беше оповестено вътрешно в компанията в четвъртък, само че още не е пуснато “, написа организацията и изяснява, че сега Instagram изисква потребителите да са на възраст минимум 13 години, съобщи БГНЕС.

" Все по-често децата питат родителите си дали могат да смъкват приложение, което да им помогне да поддържат връзка с приятелите си. До момента родителите нямат доста разновидности, тъй че работим за основаване на спомагателни артикули - както направихме с - подобаващи за деца и ръководени от родители. Планираме да въведем следена от родителите система в Instagram, с цел да могат децата да поддържат връзка със своите другари, да откриват за себе си нови увлечения, ползи и други неща “, съобщи представителят на Facebooк Джо Озбърн.

Messenger Kids е тийнейджърска версия на приложението за известия във Фейсбук. Това приложение включва редица средства за наставнически надзор, само че минусите му разрешиха по-рано на някои деца да споделят с хора без утвърждението на родителите. Породиха се регулаторни опасения по отношение на несъответстващата протекция на детето.

Социалната мрежа Фейсбук е учредена през февруари 2004 година от 19-годишния американски студент. Централата се намира в Менло Парк (Калифорния). Фейсбук има също услугите Messenger, и Instagram.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР