Най-голямата платформа за доброволчество у нас TimeHeroes.org отваря номинациите за

...
Най-голямата платформа за доброволчество у нас TimeHeroes.org отваря номинациите за
Коментари Харесай

Започват номинациите за Годишните награди за доброволчество ГЕРОИТЕ

Най-голямата платформа за доброволчество у нас TimeHeroes.org отваря номинациите за своите Годишни награди за доброволчество. За пети следващ път задачата е същата - напред да бъдат изведени мощните образци, съдействали за развиването на доброволческата просвета в България, а мотото на акцията тази година е " Виж Героите ".

 Стефи, Пепи и Лора: Виж още

До 15 декември на awards.timeheroes.org всеки може да номинира доброволци, неправителствени организации, компании и публицисти за техните положителни каузи, случили се в интервала от 1 януари до 15 декември 2021 година Условията, на които те би трябвало да дават отговор, можете да разгледате.

Журито, формирано от персони с дейна гражданска позиция, ще търси доброволчески истории, прояви и практики, които са вдъхновяващи, смели, реформаторски, които са израз на дейна общественополезна активност и позиция, или образец за доста позитивно влияние върху дадена идея или общественост.

" Изминалите две години бяха време на тествания, само че и време на взаимност. Бяха време на паника, само че и време на угриженост. Показаха ни, че сме уязвими, тъй като сме хора, само че и че сме мощни, тъй като знаем по какъв начин да подадем ръка на другия. Няма верен метод, нито точна формула да си доброволец - някои оказват помощ на съседите си, други готвят храна за бездомни, трети превеждат, четвърти четат на деца, които не са чували приказки. Пети избавят животи в планината, шести са герои пред компютъра. Всеки от тях заслужава " благодаря ". Ето за какво имаме вяра, че с твоя помощ историите на тези герои ще излязат нескрито и дружно ще отдадем справедливо самопризнание на положителните образци, които през днешния ден ни дават вяра ", споделят от екипа на платформата за тазгодишното издание на премиите.

 Гъркинята, която оказва помощ у нас на самотни и възрастни хора в потребност Виж още

В предходните четири бяха доброволци и организации, подкрепящи разнообразни дела в цяла България. Статуетки получиха и виновни компании, които поддържат и развиват доброволчеството в екипите си, както и на публицисти за тяхното медийно отразяване на тематиката.

От 2012 година до момента оказва помощ на българите да поддържат обществени и културни начинания с времето и уменията си. С над 83 500 регистрирани доброволци, обединени от над 2300 начинания на повече от 983 нестопански организации в цялата страна, платформата е главният източник на доброволци за българските неправителствени организзации. TimeHeroes оказва помощ още за развиването на културата на доброволчеството измежду българските възпитаници, компании, както и измежду хората в дейна пенсионна възраст.

 TimeHeroes.org
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР