Най-голямата мечта на комика Руслан Мъйнов – да свие семейно

...
Най-голямата мечта на комика Руслан Мъйнов – да свие семейно
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов: Чакам бебе от лудата сервитьорка от „Комиците”

Най-голямата фантазия на комика Руслан Мъйнов – да свие фамилно гнездо и да сътвори свое потомство, е на път да се сбъдне. От 4 години Спас Лютов от хитовия сериал „ Столичани допълнително ” има връзка с колежката си Анелия Луцинова и интензивно работят за собствен правоприемник.
„ Да, с Анелия съм! Работим за бебе. Господ ще каже по кое време ”, призна Руслан. Според сътрудници на 42-годишния комедиант той бил подготвен да чуе Марша на Менделсон, само че откакто е сигурен, че щъркелът ще дохвъри. Отношенията на артистичната двойка обаче бяха на приливи и отливи и още при започване на връзката им двамата бяха разграничени за към година. Любовта им пламнала по време на фотосите на занимателното предаване „ Комиците ” през 2015 година В него Анелия нашумя със скечовете си на Лудата сервитьорка. Съдбата ги срещнала в сложен за артиста миг, когато в границите на 6 месеца изгубил няколко близки хора.

Починали татко му, непосредствен негов другар, с който били като братя, негова другарка си отишла от болест, а злополука погубила различен негов приятел.
Според осведомени, точно Анелия била повода Руслан да се стопи фрапантно единствено за няколко месеца и да смъкна цели 25 кг. от тежестта си. Луцинова и Мъйнов заживели под един покрив и тъкмо, когато всички към бесарабския българин се радвали, че най-сетне е срещнал любовта и ще основат прелестно семейство, връзката им се разпаднала.
32-годишната Анелия не се чувствала подготвена за брак и деца и предпочела да остави Руслан да търси щастието си другаде. Красивата брюнетка съобщила решението си на сензитивния артист с записка. В нея Луцинова написала, че има усеща към него, само че по-добре за двамата било да се разделят.

2 години по-късно Ани, както я наричал артистът, преосмислила решението си. Помогнала им взаимната им работа в комедийната режисура „ Стая 1313 ” в спектакъл „ Сълза и смях ”, с която обикалят из страната, не престават да си партнират и в „ Комиците ” по Би Ти Ви. Сега двамата интензивно се мъчат да си основат правоприемник, написа „ Уикенд “.
Инфо: ХотАрена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР