Най-голямата компания за интернет търговия в света Amazon пусна в

...
Най-голямата компания за интернет търговия в света Amazon пусна в
Коментари Харесай

Amazon пусна собствена социална мрежа Spark

Най-голямата компания за интернет търговия в света Amazon пусна в деяние своя лична обществена мрежа Amazon Spark. И несъмнено, учредената ориентировка на услугата е да докара до повече покупки на артикули от интернет магазините на компанията.

" Amazon Spark е място, където можете да намерите неща и хора, които споделят вашите ползи. Ако желаете ентусиазъм за домашния си интериор или препоръки за най-хубавите обувки за дълго вървене, Spark ще ви помогне да намерите истории и хрумвания от съобщество, което харесва това, което харесвате и вие ", се показва в описанието на обществената мрежа на уеб страницата на компанията.

 Amazon влиза в още един бизнес
Amazon влиза в още един бизнес

Най-големият онлайн търговец се изправя против Apple, Фейсбук и други софтуерни колоси

Към този миг приложението е налично единствено на мобилни устройства и единствено такива работещи с iOS. Приложение за устройства, работещи на Android, разработчиците на услугата дават обещание да пуснат в най-скоро време.

Ползвателите на тази обществена мрежа ще могат да групират стоките, съгласно ползите си, да пишат мнения за тях и да споделят опита от използването им.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР