Най-голямата грешка, която можем да допуснем в любовта, е да

...
Най-голямата грешка, която можем да допуснем в любовта, е да
Коментари Харесай

Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки

Най-голямата неточност, която можем да допуснем в любовта, е да възприемаме колегата ни като център на вселената. Няма по-привлекателен човек от този, който живее пълностоен и благополучен живот. Преди да продължиш да четеш, в случай че усещаш по какъв начин интереса на мъжа до теб отслабва, бъди наясно, че би трябвало да промениш държанието си не поради него, а поради самата себе си.

Щом тази обстановка те изтезава, евентуално имаш проблем със личната си самокритика. Истината е, че самоувереността притегля мъжете като магнит. Не спирай да работиш върху себе си и да си повтаряш какъв брой невероятна жена си. Един ден в действителност ще започнеш да вярваш в това и по този начин ще убедиш и близките.

Виж в галерията ни по какъв начин да се оправиш с мъжкото безразличие. Разбира се, че там няма да намериш препоръки като "бъди дейна в обществените мрежи ", чийто период на валидност е минал още в гимназиалните ни години.
Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки 4 фотоси  Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки  Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки  Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки  Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки
И, не на последно място, замисли се дали си коства да се бориш интереса на мъж, който прави крачка обратно всякога, когато не си в положително въодушевление или не откликваш на ентусиазма му.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР