Най-голямата дъщеря на Алек Болдуин, моделката Айрленд, обяви, че очаква

...
Най-голямата дъщеря на Алек Болдуин, моделката Айрленд, обяви, че очаква
Коментари Харесай

Дъщерята на Алек Болдуин с уникална изненада за ЧНГ

Най-голямата щерка на Алек Болдуин, моделката Айрленд, разгласи, че чака дете от приятеля си, музиканта Андре Алън Анджос, прочут с псевдонима RAC. Тя разгласява ултразвукова фотография в обществените мрежи, като пожела на клиентите Честита Нова година в надписа към фотографията. Тя се извини и на тези, чиито известия е оставила без отговор дълго време, като изясни, че в последно време е непрекъснато болна.

Краят на 2022 година сервира приятна изненада на Алек Болдуин – той ще става дядо за първи път. Сега артистът претърпява сложни времена. Скандалът със пукотевица по време на фотосите на Rust, която умъртви операторката Галина Хътчинс, продължава да бушува. Припомняме, че Болдуин стреля от реквизитен револвер, който се оказа зареден с бойни патрони, което той не е знаел. Въпреки обстоятелството, че артистът не е виновен за реквизита, семейство Хътчинс го упрекна, че пренебрегва проблемите със сигурността на снимачната площадка, наред с други неща.

Айрленд е щерка на Болдуин от първата му брачна половинка Ким Бейсинджър. Сега артистът е женен за инструкторката по йога Хилария Томас, с която има седем общи деца.

Айрленд нееднократно е споделяла, че не се тормози от желанието на татко си да има огромно семейство. Тя обаче е сюрпризирана от хора, които са „ захласнати “ от него и метода му на живот. Все отново тя твърди, че е фокусирана върху себе си и връзките си, тъй че няма време да мисли за решенията, които Алек Болдуин взема. „ Изобщо не ме визира “, написа Айрленд в обществените мрежи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР