Най-големият враг на ДПС в момента е не само служебният

...
Най-големият враг на ДПС в момента е не само служебният
Коментари Харесай

Октай: Кирил Петков най-много раздразни ДПС, удряйки обръчите на Доган

Най-големият зложелател на Движение за права и свободи сега е освен служебният министър на стопанската система Кирил Петков. Техни врагове са и финансовият, и вътрешният министър. Бойко Рашков с контрола върху следения и платен избор раздразни доста техни брокери на гласове в страната. Кирил Петков най-вече ги раздразни с следствията и информацията, която изнесе за ББР и консолидационните компании. Всички тези разкрития непосредствено удрят обръчите на Доган, по тази причина от Движение за права и свободи са толкоз афектирани и раздразнени. Това сподели в изявление за " Фрог нюз " политическият анализатор Осман Октай.

" Още от времето на Емил Караниколов, икономическият министър, който Бойко Борисов уволни поради подозрения за връзка с Пеевски, Движение за права и свободи осъществяваше извънреден надзор в интерес на така наречен „ обръчи от компании “, изключително към Делян Пеевски, за всички кадрови и основни позиции – като започнете от Стоян Мавродиев. Връзката на Мавродиев и Пеевски е доста мощна що се отнася до записаните офшорни компании от офисите на Мавродиев от едно време. Когато министър Кирил Петков, с поддръжката на президента, към този момент осветява всички тези схеми и сменя управления, естествено най-нормалното нещо е хората от обръчите на Доган да са ядосани и изнервени ", изясни Октай.

" Местните феодали получиха поддръжка тъкмо от три обединения – ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. И те в съглашателство управляват правосъдната система и си излъчиха и основен прокурор. Тези хора, говорейки през днешния ден за бюджета и за правосъдна промяна, просто лъжат гласоподавателите. Докато Движение за права и свободи, ГЕРБ и Българска социалистическа партия са в Народното събрание, няма по какъв начин да стане същинска правосъдна промяна, каквато чакат българските жители, тъй като те разчитат на отбрана от прокуратурата. Те по тази причина имат такова самочувствие, че няма кой да ги преследва. Нали помните репликата на Цветан Цветанов преди време: „ Няма кой да ме накаже мене “? Те напълно разчитат на бухалката, наречена „ прокуратура “ и бухалките „ Специализирана прокуратура “ и „ Специализира съд “. Сега Движение за права и свободи най-нагло желаят информация дали Пеевски има осъществени закононарушения тъкмо от тези структури, които го прикриват ", добави анализаторът.

" След репликата на президента „ Мутри вън! “ през днешния ден цялата мафия е на война с президентската институция и служебното държавно управление. Ще създадат всичко допустимо да отстраняват президента Радев, в случай че доведат изборите до балотаж, както се случи с Петър Стоянов ", предизвести той.

" Ако останем без обновен бюджет ще настъпи драма в обществото наесен. Не президентът, не служебното държавно управление, а тези, за които сме дали своят вот на последните избори, ще са отговорни за неуспеха на бюджета. Предупреждавам – има заплаха да не създадат актуализация на бюджета и този път ще са отговорни безусловно всички, без изключение ", разяснява в умозаключение Октай.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР