Най-големият страх на жените е да не ги види шефът

...
Най-големият страх на жените е да не ги види шефът
Коментари Харесай

Всяка пета жена се страхува шефът да я види без грим

Най-големият боязън на дамите е да не ги види шефът без грим, сочи ново изследване на 2000 британки, представено от БГНЕС.

Да бъдат хванати " натюр " от индивида, който заплаща заплатите е по-ужасяващо, в сравнение с да се покажат без грим пред колегата си. Всяка пета жена се опасява да не бъде видян от началника си, когато е без грим на работа, сочи проучването.

И това предпочитание да бъдат постоянно красиви, предизвиква на дамите много главоболия като кожни инфекции и други болести. Една пета от интервюираните признават, че не са махали спиралата си три следващи дни. В Ковънтри всяка десета жена е спала със серпантина повече от осем следващи нощи.

" За множеството дами гримът е средство да се усещат уверени, тъй че не е изненадващо, че точно шефът е последният човек, който желаят да ги види в натурален тип ", споделят специалисти.

Най-често девойките се подготвят сред 7 и 8 сутринта. Най-много представителки на нежния пол се гримират в 7:34 часа, а гримът остава най-малко до 21:35 часа.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР