Най-големият ритейлър у нас – Kaufland България продължава да разширява

...
Най-големият ритейлър у нас – Kaufland България продължава да разширява
Коментари Харесай

Нов Quartal отваря врати на паркинга на Kaufland Крива река в София

Най-големият ритейлър у нас – Kaufland България продължава да уголемява броя на обектите в границите на своята One Stop Shopping идея и от през днешния ден на паркинга на магазина в кв. „ Крива река “ (бул. Тотлебен 36) отваря порти най-новата street food идея Quartal Station. В резултат на колаборацията си с веригата, водачите в модерната улична храна у нас Quartal създават специфична идея, която съчетава разнообразие от усети, резистентност на средата и атрактивна атмосфера. Общо направената инвестиция от двете страни в реализация на кулинарния план е близо 1 млн. лева

Quartal Station е следващата стъпка в развиването на One Stop Shopping идея на Kaufland, посредством която компанията дава на своите клиенти многообразие от артикули и услуги на едно място и на един паркинг. Най-голямата комерсиална верига създава все по-атрактивна среда за обществени контакти и действия за свободното време на посетителите си, трансформирайки хипермаркетите в обществени средища.

„ С откриването на Quartal Station ние потвърждаваме новаторския ни метод в основаване на напълно нов вид услуга за клиентите на Kaufland България и продължаваме сполучливо да постановяваме нашата One Stop Shopping идея. Уникалността на новия ни план се състои в това, че за първи път представител на ритейл бранша отваря вратите си за създаване на съвременен street food park. Изграждането на Quartal Station лиши близо две години, само че резултатът е доста чакан от нас и имам вяра, че съвместяването на разнообразни хранителни марки ще разреши на всеки наш клиент да открие обичания за него усет или да изненада себе си и околните си с нов подобен “, разяснява Петър Пекалиев, началник на " Централно ръководство на недвижимостите " в Kaufland България.

Всеки от обектите за хранене на територията на Quartal Station в Kaufland е мини арт апаратура. Контейнерите за храна, които са част от парка, са построени от рециклирани корабни контейнери, опаковани с мембрана и подсветени с друг цвят, който способства за неповторимата атмосфера. Рециклирането на към този момент употребявани контейнери е запазена марка на Quartal и е напълно в унисон с политиката на ритейлъра за стабилно развиване на градската среда.

Quartal Station е ситуиран на повърхност от 840 м2 и включва 9 обекта за хранене. Посетителите му могат да открият вкусните храни и питиета на Skarra, Grano, Edo sushi, Hummus, Miral, Virtuoso и La Pastaria.

Откриването беше маркирано с извънреден концерт на нашумялата българска група „ Молец “ и младата изпълнителка Мила Роберт на паркинга на хипермаркета. Стотици се събраха да се насладят на кулинарните изкушения и да се срещнат с обичаните си реализатори, приветствайки трансформацията на един от най-големите столични хипермаркети – Kaufland – Крива река.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР