Най-големият проблем както за жените, така и за мъжете е

...
Най-големият проблем както за жените, така и за мъжете е
Коментари Харесай

Двата най-големи позитива на това да сте на 40

Най-големият проблем както за дамите, по този начин и за мъжете е осъзнаването на цифрите. Защо има прословутата рецесия на междинната възраст от четиридесет, четиридесет и пет? По предписание доста хора не могат да отговорят сами на този въпрос - тъй като са обзети от страсти.

Хормоналните промени в тялото се прибавят към страстите и всичко това в действителност се трансформира в класическа рецесия, когато просто чувствате, че сте скапани - в действителност сте скапани и не можете да си обясните за какво. Всичко, което ни се случва, има свои физически, химични, психически пояснения, всичко има научна основа.
 Човечеството е изгубило 200 млн. години живот Човечеството е изгубило 200 млн. години живот
Човечеството е изгубило милиони години живот поради пандемията от ковид. Това се споделя в проучване на испански учени от универси...

1. На 40 години към този момент разбирате доста

И в случай че приказваме за външен тип и хубост, тогава, първо, разбирате, че на тази възраст можете да изглеждате тъкмо по този начин, както желаете. Можете да се грижите за външния си тип, здравето си, диетата си, всичко, което директно въздейства на външния ви тип, и да го вършиме, както сметнете за добре. Тоест, на 40 към момента можете да изглеждате по този начин, че всички да припаднат от външния ви тип и това е страхотна възраст за това - тъй като действителната възраст към момента не се вижда.

2. Намирате вътрешна естетика

Но е целесъобразно да се стартира не когато всички проблеми се разсънят в главата ми, даже от последната зима. По-добре да започнете овреме. Винаги, когато има значими разтърсвания в живота, сложни събития - правете си бележки в полетата. Това се назовава израстване. Защото, в случай че не извършите това и не работите върху грешките, то просто ще останете в същата рецесия. Опитайте се непрекъснато да забелязвате нещо в себе си. Това е първият съвет. Вторият съвет е в никакъв случай да не спирате да се развивате. Четете, интересувайте се, навлизайте във всичко забавно, бъдете ученолюбив човек. За мен това е по-голям мотор от приемането на още осем висши образования на 35-годишна възраст. Просто се интересувайте от всичко, в което желаете да знаете. И третият съвет - в избран миг на вътрешна зрялост въпреки всичко си позволете тази невероятна независимост, толкоз удивителна и по този начин наказана от нашето общество: прочистете живота си от токсични хора.
 Годините, в които всяка зодия се трансформира Годините, в които всяка зодия се трансформира
Всяка нова година е късмет да променим живота си към по-добро. Но подобаващият интервал за смяна е друг за всяка зодия. Овен Дълбоко...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР