Най-големият ни проблем с това правителство е, че г-н Бойко

...
Най-големият ни проблем с това правителство е, че г-н Бойко
Коментари Харесай

Кирил Петков: Борисов не смее да се оттегли от политиката


„ Най-големият ни проблем с това държавно управление е, че господин Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се пробва да управлява процесите по подмолен метод. Той не смее да се отдръпна от политиката. Има зависимости от преди и парламентарната група го пази ”. Това съобщи съпредседателят на " " в ефира на Нова телевизия.  

По думите му някои от министрите през днешния ден имат грехове.

„ Днес входирахме законопроекти. Изпратихме писмо до всички политически партии. Утре на Председателски съвет им споделяме: „ Имаме още късмет да продължим отговорно да се движим напред с този парламент, само че не имаме вяра на думи, а на дейности ”, уточни Петков.

Попитан, в случай че президентът даде мандата идната седмица, а Народното събрание няма време да одобри някои законопроекти, Петков отговори: " Когато има воля, може да се откри време ”.

„ Ако на следващия ден политическите партии, които образуват над 121 гласа, кажат, че са съгласни – незабавно ще изпратим писмо до президента да ни даде време да ги гласуваме ”, разкри Петков.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР