Най-големият хотел в Горна Оряховица е пред фалит заради забавяне

...
Най-големият хотел в Горна Оряховица е пред фалит заради забавяне
Коментари Харесай

Най-големият хотел в Горна Оряховица е пред фалит заради неизплатени пари за бежанците

Най-големият хотел в Горна Оряховица е пред банкрут поради закъснение на заплащанията за настанените в него 85 украински бежанци.

Финансово искане за 47 хиляди лв. е подала за март Цанка Димитрова, притежател на хотел в Горна Оряховица, за настанените при нея украински дами и деца от Запорожие. Плащането от Министерството на туризма е за 10 170 лв.. Последвали възражения и диалози с комисията по заплащанията, от където през днешния ден устно дали отговор: 

„ Абсолютно всички корекции били направени, всичко до стотинка ми било тъкмо и че щели да ми платят до края на другата седмица. Ще диря пари на заем от другари, с цел да мога през днешния ден да си платя тока, имам 12 хиляди лв. ток. Рождени дни им върша, екскурзии, занятия, какво ли не върша, каквото мога да дам от себе си и минимум съм очаквала такова безгрижно отношение, такова незаконно отношение от страната. Не мога да ги изгоня тези хора, минимум са отговорни те “.  

Цанка Димитрова споделя, че е сложена в условия на банкрут. За да предържи да изхранва 85-е украински бежанци в хотела си, взема артикули на заем от доставчиците.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР