Най-големите страхове в живота на всеки човек са такива, за

...
Най-големите страхове в живота на всеки човек са такива, за
Коментари Харесай

Най-големите страхове на всяка зодия

Най-големите страхове в живота на всеки човек са такива, за които нормално той не се престрашава да приказва на глас. Те може да са се появили по-най-различни аргументи. Мнозина обаче не ги осъзнават даже.

Тук астрологията също може да помогне. Звездите са като брутално почтен, само че като цяло съчувствен другар за всяка зодия. Техните препоръки или прозрения не всеки път са най-приятните за чуване, само че това е това, от което се нуждаете в даден миг. И въпреки че лишава известно време да свикнем, нашият Зодиак има доста насоки за шерване, в случай че сме задоволително смели да го чуем. Наистина, звездите разкриват нашите най-големи мощни и най-лоши недостатъци.

Астрологията може да разкрие кой знак е най-честен или най-вероятно да изневери. Той даже може да дефинира коя зодия е изложена на най-голяма заплаха да стане жертва на  измама. Но прозрението на звездите не стопира дотук. Тези далечни небесни тела също могат да усетят нашите най-дълбоки и най-тъмни секрети.

На базата на това ще ви покажем кои са най-големите страхове на всяка зодия:

Овен: Упоритата му работа няма да се изплати.

Овните процъфтяват от сила, мотивация и пристрастеност. Техните мозъци непрестанно гъмжат от нови хрумвания, концепции и тактики за. Но в задната част на мозъка си Овенът скрито се тревожи, че цялата му упорита работа е безрезултатна. Най-големият боязън на Овен би бил, че нищо от това няма да се изплати. След цялото им обмисляне, използване и деяние, те се озовават тъкмо там, където започнаха първоначално. Няма по-лоша орис за този напорист, огнен съществен знак.

Телец: Той няма какво да назова „ дом “.

Управляваната от Земята персона на Телците ги прави много огромни домошари. В комбиниране с техния афинитет към, домашният комфорт е заветен за тях. Всеки аспект на тяхното жилище- от оформлението до хората в него – е деликатно спретнат от Телец. Те влагат огромно време, сила и пари в основаването на безвредно пространство, в което могат да си починат и да се презаредят. За Телеца няма нищо по-лошо от това да се усеща капризен, загубен и неустойчив. Да няма място, което да назова у дом, е един от най-големите страхове.

Близнаци: Той ще бъде напълно сами.

Близнаците получават неприятна известност поради влюбчивата си страна. Но когато погледнете по-отблизо мотивацията зад това държание, то има доста повече смисъл. Социалните пристрастености на Близнаците към влюбването са надълбоко вкоренени в мощния боязън от самотата. Под екстериор на Близнаци се крие обезпокоителен разум, цялостен с терзания. Тези хора рядко избират да останат уединено с мислите си – те стават прекомерно непреодолими прекомерно бързо. Сред най-големите страхове на Близнаците би било да нямат вътрешен кръг или близки, на които да разчитат.

Рак: Той няма да може да се оправи със сърдечната болежка.

Раците са интуитивни и надълбоко чувствителни. Тъй като тяхното ръководещо тяло е Луната, те също са предразположени към интензивни промени в настроението. От изкачващи се върхове до депресиращи спадове – всичко това е типично за тях. Ракът задържа всяка сърдечна болежка в продължение на години след приключването на момента. Най-големият им боязън е, че идната сърдечна болежка ще бъде прекомерно тежка за справяне. Те ще чакат най-лошите вероятни резултати, до момента в който не се разгневят в обезпокоително торнадо от страсти.

Лъв: Никой в никакъв случай не ги е харесвал.

Не може да се отхвърли, че Лъвът е гордо и самоуверено създание. И въпреки всичко, макар нюха му към драматичността, той е по-чувствителен, в сравнение с множеството хора си мислят. Родените под този знак се придържат към необикновено високи стандарти, което оказва непотребен напън и стрес върху тях. Сред най-големите страхове на Лъв е, че всичките му несигурности са верни – че хората в действителност не ги харесват и единствено ги толерират. Лъвът се гордее с това, че е въодушевяващ и харизматичен. Дълбоко в себе си той се опасява, че това наподобява дразнещо и изморително.

Дева: Те в никакъв случай няма да донесат смяната.

Девата обича да оказва помощ на всеки, който желае да одобри помощта им. Независимо дали е непосредствен другар или чужд, тя протяга ръце, без да задава въпроси. Това дава на тези работливи знаци приемлив излаз за тяхната продуктивност. Тяхната житейска цел е тясно обвързвана с слагането и постигането на цели. Но,ако цялата тази упорита работа се окаже случайност? Е, това би било най-големият боязън на Девата. Девите би трябвало да се усещат по този начин, като че ли са създали същинска разлика. Без това цялата им упорита работа наподобява безсмислена.

Везни: Чистотата на сърцето в действителност не съществува.

Умът на Везните непрестанно се бори сред това какво е животът и това, което те считат, че животът би трябвало да бъде. Тези идеалистични знаци търсят най-хубавото в хората, даже когато е явно, че няма нищо такова. Тази оптимистична вяра ги движи напред. Но скрито Везните се тормозят дали въобще съществува същинска непорочност на сърцето. В последна сметка, тяхната обективна природа не е ли най-малко отчасти вкоренена в потребността на егото им от мир? Идеята, че злото постоянно ще надделее е един от най-големите страхове на Везните.

Скорпион: Уязвимостта им ги унищожава.

Подобно на Близнаците, Скорпионът получава неприятна известност поради характера си. Скорпионите постоянно наподобяват студени или безчувствени, само че това е, единствено тъй като се опасяват да не бъдат уязвими. Според тях ги излага на заплаха. Най-скритият им боязън? Те потвърждават, че са прави. Скорпионите потръпват при мисълта, че уязвимостта им избухва в лицето. Поради това те са непрекъснато в отбрана, чакайки да блокират евентуални офанзиви против прочувствената си ризница.

Стрелец: Стои на едно място.

Мотото на Стрелец е да продължи напред с всички нужни средства. Тези знаци непрекъснато се движат от една цел към друга. Те процъфтяват от удовлетворението от достигането на ново равнище на познания, взаимоотношения или професионален триумф. Независимо дали прочувствено, умствено или физически, оставането на едно и също място прави Стрелец трагичен. Без капацитет за нови прекарвания и благоприятни условия животът не наподобява толкоз прелестен за тази зодия.

Козирог: Нещата ще се разпаднат поради тях.

Козирогът носи тежестта на персоналната отговорност, без значение дали някой го моли да го направи. Те ще одобряват, че могат да решат всеки проблем или да изпълнят всяка задача. Всъщност те рядко си вършат труда да помолят за помощ. В същото време най-големите страхове на Козирозите са, че поради тях нещата ще се разпаднат. Идеята за целия този позор и виновност, които ги обсипват, е прекомерно тежка, с цел да може Козирог да се оправи. Най-голямото им терзание  е да не разочароват всички.

Водолей: Забавната част свършва.

Като революционен знак на Зодиака, Водолеят има разтревожен дух. Тези изобретателни въздушни знаци имат необикновено ниска приемливост към скуката. Тяхната ръководеща планета Уран предизвиква непредсказуемостта и те избират животът им да преследва този образец. Най-лошият боязън на Водолея е концепцията, че занимателната част от живота им е свършила. Те не се опасяват да влязат в незнайното. По-скоро Водолеят се опасява да има късмет да влезе в незнайното и да не го вземе. За любопитните Водолеи нищо не може да ги депресира по-бързо.

Риби: Лошите им мисли се сбъдват.

Рибите доста постоянно прекарват време в това да размишляват върху страховете си. Тези меланхолични знаци могат да се вкарат във мислени сюжети и да се вглъбят в тях, че да стигнат до персонално самоизтребление. За Рибите най-големите страхове са да не се окажат прави. В съзнанието си Рибите са обезсърчителен романтик. Те се забавляват с опциите за нещо отрицателно с вярата, че бъркат. Най-големият боязън на Рибите би бил да видят най-разтърсващите си кошмари в действителния живот.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР