Най-големите почитатели на „Откраднат живот“ имаха възможност да видят първи

Най-големите почитатели на „Откраднат живот“ имаха възможност да видят първи ...

„Откраднат живот: Кръвни връзки“ - за силата на семейните отношения.


Най-големите почитатели на „Откраднат живот“ имаха възможност да видят първи началото на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ и да научат най-интересното лично от екипа на сериала и актьорския състав в началото на тази седмица.

"Отбелязването на началото и финала на „Откраднат живот“ на голям екран, в присъствието на феновете, е необикновено преживяване, както за нас, така и за актьорите.

Това е моментът, в който историята оживява и виждаме как тя е докоснала през годините всички тези хора в залата“, разказва продуцентът на сериала Евтим Милошев.

Осми сезон поставя акцент на темата за кръвта, която ни управлява. Още в първите епизоди зрителите ще видят любимите си герои в нова светлина и изправени пред предизвикателства, които ще променят хода на събитията в „Света Анастасия“.

С голямо нетърпение се очаква завръщането на двамата братя Генадиеви. Причина за тяхното прибиране ще бъде специалното състояние, в което ще изпадне майка им Евгения Генадиева (изиграна прекрасно от любимата ни Мария Каварджикова).

Други любимци на публиката – бившия годеник на д-р Огнянова д-р Ковачев също се завръща, Мазови се събират и всички те ще ни преведат през нови 52 епизода на смях, социални теми и лични отношения.

Броени часове преди дългоочаквания старт на осми сезон звездният каст на сериала и екипа представиха фотографската изложба „Откраднат живот“ на Анна Шехтова.

„Радвам се, че имахме възможност да направим заедно тази изложба. „Откраднат живот“ е достатъчно голяма платформа, за да постави начало на нови артистични продукти“, сподели продуцентът Евтим Милошев. На събитието присъстваха Марта Вачкова, Владо Пенев, Гергана Стоянова, Диана Димитрова, Емил Марков и емблeматични имена от хитовия български медицински сериал.

Вижте снимки от събитието >>>

Източник: edna.bg