Най-големите почитатели на „Откраднат живот“ имаха възможност да видят първи

...
Най-големите почитатели на „Откраднат живот“ имаха възможност да видят първи
Коментари Харесай

„Откраднат живот: Кръвни връзки“ - за силата на семейните отношения

Най-големите фенове на „ Откраднат живот “ имаха опция да видят първи началото на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ и да научат най-интересното персонално от екипа на сериала и актьорския състав при започване на тази седмица.

"Отбелязването на началото и финала на „ Откраднат живот “ на огромен екран, в наличието на почитателите, е неизмеримо прекарване, както за нас, по този начин и за актьорите.

Това е моментът, в който историята оживява и виждаме по какъв начин тя е докоснала през годините всички тези хора в залата “, споделя продуцентът на сериала Евтим Милошев .

Осми сезон слага акцент на тематиката за кръвта, която ни ръководи. Още в първите епизоди феновете ще видят обичаните си герои в нова светлина и изправени пред провокации, които ще трансформират хода на събитията в „ Света Анастасия “.

С огромно неспокойствие се чака завръщането на двамата братя Генадиеви. Причина за тяхното прибиране ще бъде специфичното положение, в което ще изпадне майка им Евгения Генадиева (изиграна прелестно от обичаната ни Мария Каварджикова).

Други любимци на публиката – някогашния избраник на доктор Огнянова доктор Ковачев също се завръща, Мазови се събират и всички те ще ни преведат през нови 52 епизода на смях, обществени тематики и персонални връзки.

Броени часове преди дълго чакания старт на осми сезон звездният каст на сериала и екипа показаха фотографската галерия „ Откраднат живот “ на Анна Шехтова.

„ Радвам се, че имахме опция да създадем дружно тази галерия. „ Откраднат живот “ е задоволително огромна платформа, с цел да сложи начало на нови артистични артикули “, показа продуцентът Евтим Милошев. На събитието участваха Марта Вачкова, Владо Пенев, Гергана Стоянова, Диана Димитрова, Емил Марков и емблeматични имена от хитовия български медицински сериал.

Вижте фотоси от събитието >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР