Най-големите мачовци в Игри на волята“ в буквалния смисъл –

...
Най-големите мачовци в Игри на волята“ в буквалния смисъл –
Коментари Харесай

Ще се хванете за главите! Ето коя е прекрасната жена на Гатьо от „Игри на волята“, родила му 2 деца

Най-големите мачовци в „ Игри на волята “ в дословния смисъл – Гатьо и Николай, любят знойни хубавици, написа „ България Днес “.
Бившият командос от специфичните елементи Пеньо Гатевски, по-известен като Гатьо, разкри половинката до себе си, която държеше надалеч от хорските очи. Русокосата майка на 6-годишните близнаци Младен и Рангел доби гласност от обща фотография със своя обичан Гатьо, която персоналният охранител разгласява за първи път и завоюва стотици поздрави и похвали за хубостта й.
Пловдивчанинът Гатьо е на 41 години и в армията има 150 скока с парашут. Участвал е във военни дейности, като е бил и на две задачи в Ирак. За него се знаеше, че е женен с две деца, само че дребен кръг от хора познаваше брачната половинка му.
В предаването до този миг Гатьо постоянно е твърдял, че е мъж, който държи на фамилните полезности и би дал всичко за своята обичана. Но чак в този момент здравенякът от племето на „ Амазонките “ се осмели да я покаже обществено. Но повече информация за русокоската липсва.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР