Най-големите филми на Робърт Дауни Джуниър през последните 15 години

...
Най-големите филми на Робърт Дауни Джуниър през последните 15 години
Коментари Харесай

Робърт Дауни Джуниър разкри кои са най-важните филми в кариерата му

Най-големите филми на Робърт Дауни Джуниър през последните 15 години несъмнено са филмите му за Marvel. Въпреки това, американският артист разкри, че филмите му за Marvel не са безусловно най-важните за него. Пред „ Ню Йорк Таймс “, той съобщи, че   " Човекът куче " от 2006 година и " Доктор Дулитъл " са значителен стадий от професионалния му път.  

Датите на излизане на тези два кино лентата всъщност са съвпаднали с кариерата на Робърт Дауни Джуниър в Marvel, тъй че е разумно тези два кино лентата да му дадат най-вече информация. Както споделя Дауни, " Човекът куче " " беше филмът, който накара Дисни да кажат, че ще ме вземат ".

През 2006 година Дауни Джуниър към момента не е наеман от огромните студия поради ареста му през 1996 година за владеене на хероин, кокаин и незареден револвер. Наемането му от Дисни е първата стъпка за него към завръщането му в огромните холивудски продукции и скоро по-късно той е нает за " Железният човек ".

Макар че " Човекът куче " е най-вече просто блудкав детски филм с Тим Алън в ролята на юрист, който се трансформира в куче, елементарно е да се разбере за какво филмът заема особено място в съзнанието на Робърт Дауни Джуниър.

Що се отнася до " Доктор Дулитъл ", Дауни има напълно разнообразни аргументи, заради които го счита за значим. Филмът е голям неуспех и Дауни го разказва като " две години и половина рана от пропиляна опция ".

Дауни по едно и също време извършва основната роля във кино лентата и го продуцира дружно със брачната половинка си Сюзън Дауни под знака на Team Downey Productions. Филмът беше голям неуспех за рецензията и се провали в бокс офиса, което явно не беше най-хубавото нещо за кариерата на Дауни след края на Marvel.

Джуниър обаче не оставя неуспеха без изгода, защото по думите му " пренаредихме целите си и направихме някои промени в това кои да са най-близките ни бизнес съветници ". След това Дауни стартира идващия си план - документален филм за татко му Робърт Дауни старши, самостоятелен режисьор. Документалният филм излиза по Netflix и получава необятно утвърждение от рецензията.

Що се отнася до идващия огромен план на Робърт Дауни Джуниър, наподобява, че е много несъмнено, че той ще има както комерсиален, по този начин и критически триумф.Дауни има поддържаща роля в идния филм на Кристофър Нолан " Опенхаймер ", който наблюдава титулярния американски академик, оказал помощ за основаването на атомната бомба.

Филмът ще бъде първата актьорска роля на Дауни, откогато той направи " Доктор Дулитъл " през 2020 година

Заедно с Робърт Дауни „ Опенхаймер “ вземат участие Килиан Мърфи, Емили Блънт, Мат Деймън, Джош Хартнет, Флорънс Пю, Джак Куейд, Гари Олдман, Густав Скарсгард, Кенет Брана, Рами Малек и др. Премиерата на филма  " Опенхаймер "  предстои на 21 юли.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР