Най-големите бомби във фолка ще минат под венчилото! Певицата Юнона

...
Най-големите бомби във фолка ще минат под венчилото! Певицата Юнона
Коментари Харесай

Милионер предложи брак на певицата с най-големи бомби

Най-големите бомби във фолка ще минат под венчилото! Певицата Юнона получи предложение за брак от дългогодишния си другар, който е милионер. Човекът до изпълнителката е малко по-възрастен от нея. Има стабилен бизнес и непрекъснато глези изгората си.

 

Връзката на Юнона, която има стотици кубици силикон в пазвите, и тайнствения мъж до нея, е от 6 години. Певицата заобикаля да приказва за индивида, с който си ляга. И в никакъв случай до момента не го е показвала - преди вторник вечерта, когато качи видео с предлагането за брак. В сюблимния миг тузарят милионер пада на коляно пред русата хала на яхта в океана тъкмо пред операта в Сидни.

„ Най-голямата ти фантазия бе да дойдеш в Австралия “, споделя бъдещият младоженец до момента в който дава пръстена на Юнона. Скъпите екскурзии не са единственото, с което богаташът глези чалга дивата. Преди година надарената изпълнителка се похвали с чисто нова скъпарска кола. От години певицата мечтае да стъпи на Зеления континент. Юнона въобще не чака, че гаджето й ще предприеме тази крачка, тъй като и без брак двамата са доста щастливи.

„ Това беше един от най-вълнуващите дни в живота ми. Сбъднах две от детските си фантазии. Получих предлагането, и то на най-мечтаното място от дете “, споделя Юнона.

В едно от редките си изявленията, в което приказва за персоналния си живот, Юнона разкрива, че половинката й е същинско нейно копие. „ Радвам се, че го имам до себе си, тъй като, като се изключи че сме съвсем на една възраст, вибрираме еднообразно в живота и в действителност това те прави благополучен и пълностоен човек “, споделя фолкпевицата с максимален бюст.

Юнона стана известна преди повече  от 15 години около връзката си с починалия към този момент Йончо Воденичаров. Двамата имаха бурна обич, която завърши със гибелта на музиканта в „ Сървайвър “. Йончо умря през 2009 година на Филипините, до момента в който се снима шоуто. Аутопсията сподели, че Воденичаров издъхна от инфаркт.

Очаква се сватбата на певицата да бъде следващата година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР