Най-гласовитият стоматолог в държавата д-р Костадин Георгиев – по-известен като

...
Най-гласовитият стоматолог в държавата д-р Костадин Георгиев – по-известен като
Коментари Харесай

Коцето Калки навъртя 60

Най-гласовитият стоматолог в страната доктор Костадин Георгиев – по-известен като Коцето Калки, отбелязва 60 години с юбилеен театър „ 60 обиколки към Слънцето “, който ще се играе в събота, на 10 декември, в " Сити Марк Арт Център " (бившето кино „ Левски “).

За спектакъла Калки е подготвил напълно нови песни, само че уместно място е запазил и за старите шлагери на група „ Медикус “ – „ Векът на любовта “, „ Кошница с фантазии “, „ Там при Джино “ и други

„ Уникалното е, че това място се резервира и като кино, тъй че ще бъде и малко видео театър. На видеостена ще покажа някои незнайни биографични моменти от съвсем футористичния си живот, несъмнено, гарнирани с комизъм. Водещ ще бъде моят наследник Теодор, който е съвсем на 12 година И още един анонс към идното - спектакълът ще стартира с пиеса за пиано и… пишеща машина. На пишещата машина е Теди (той е възпитаник в Музикалното училище), а на пианото е майка му – Мартина Табакова, която е виртуозен пианист.  Разбира се, наложително ще вземат участие приятелите ми от „ Медикус “, както и други неповторими музиканти, които съм поканил “, подвига пред Lupa.bg леко завесата пред идния концерт празник Калки.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР