Най-естественото положение на Григор Димитров е на корта, с ракета

...
Най-естественото положение на Григор Димитров е на корта, с ракета
Коментари Харесай

Какъв щеше да е Григор Димитров, ако не беше тенисист?

Най-естественото състояние на Григор Димитров е на корта, с ракета в ръка. Но какъв щеше да бъде той, в случай че в живота му не се беше появил тенисът?

Отговорът от самия него - авто играч. Не сме сюрпризирани, защото постоянно го виждаме в коли, които развиват висока скорост.



Преди полуфинала си на шампионата в Антверпен, Димитров отговори на въпросите на почитателите си. От тях стана ясно, че той се разсънва рано и обича заран да пие кафе и да чете книга.

Също по този начин Григор работи със състезателен психолог, който му оказва помощ в сложните моменти и да опознае себе си.

" Никога не следвай непознатия път, а проправи собствен. Не копирай никой! " - това е съветът, който дава на младите си сътрудници. А за себе си знае, че ще продължи да се пробва да усъвършенства играта си, до момента в който не завърши кариерата си.

Димитров не съумя да отличи един от сътрудниците си като " най-хубав другар " и не пожела да каже с коя дама би си партнирал на смесени двойки.

Но пък е убеден, че може да прави ужасно пилешко с ньоки и... мусака.

Днес (24 октомври) Димитров излиза на корта в Антверпен за полуфинал против 21-годишния Алекс де Минор. Това ще бъде втори мач сред двамата, като в първата среща през 2019 година българинът победи на Откритото състезание на Съединени американски щати.

Очаква се срещата да стартира след 18:30 ч. българско време.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР