Най-добрият специалист по репродуктивна медицина и инвитро процедури в България

...
Най-добрият специалист по репродуктивна медицина и инвитро процедури в България
Коментари Харесай

Поредна престижна награда за МЦ “Афродита”

Най-добрият експерт по репродуктивна медицина и инвитро процедури в България беше отличен от женските организации Каузата ни е София да бъде измежду най-развитите градове в света в областта на регенеративната медицина, сподели доктор Георги Станулов
Началникът на инвитро бранш в Медицински център " Афродита " доктор Георги Станулов и неговата колежка Диана Наскова - шеф продажби за Западна България, бяха отличени от женските организации на церемония вечеря, проведена от " Business Lady " в " Гранд хотел Милениум " на 26.04.2023г.


-->
Д-р Станулов беше награден за дългогодишната му работа в областта на репродуктивната медицина. 

По време на церемония вечерята водещият Ники Кънчев загатна, че персонално го познава и знае за неговите триумфи, както и че е считан за един от най-хубавите експерти по инвитро на Балканите.

Женските организации взеха поради високата успеваемост на доктор Станулов от инвитро процедури онлайн родени деца, която е публично показана от Център за асистирана репродукция.

" Избрах медицината, с цел да оказвам помощ на другите. Избрах репродуктивната медицина, с цел да поддържа българските фамилии. Каузата, която сме си сложили всички ние от Медицински център " Афродита ", е да включим София в най-развитите градове в света до 2023 година в областта на регенеративната медицина ", сподели доктор Георги Станулов. Той е работил дълги години в влиятелни клиники в Англия, Гърция и Австрия. Ръководи инвитро отдела на Медицински център " Афродита " - най-големия център за регенеративна медицина в България. Д-р Станулов е приключил през 2005 година Медицинския университет в София с отличен триумф на държавните изпити, специализирал е  в Гърция. От 2009 година до 2015 година придобива компетентност " Акушерство, гинекология и репродуктивна медицина ". Сертифициран е за осъществяване на колпоскопии.

През 2015-2016 година живее в Лондон и е част от екипа на Професор K.Nicolaides в Harris Birthright Research Centre, международно приет водач в областта на феталната медицина. 

Работи в разнообразни отделения на KingТs College Hospital, Medway Maritime Hospital, Southend University Hospital, North Middlesex University Hospital и University College Hospital.

Сертифициран е от Fetal Medicine Foundation за осъществяване на пренатална диагностика, в това число за премерване на Нухалната транслуценция, главен маркер за пренатален скрийнинг за синдрома на Даун.

От 2016 година се завръща в България и работи в областта на асистирана репродукция.

Д-р Станулов има огромен брой специализации в региона на репродуктивната и пренаталната медицина, както в България, по този начин и в Европа.

Диана Наскова бе наградена за високия си професионализъм в областта на медицинските услуги. Г-жа Наскова е част от екипа на Медицински център " Афродита " от 10 години.

Клиниката е в директно съдействие с най-престижните лечебни заведения и лаборатории в Съединени американски щати, Англия, Франция и Италия. През последните години е на челно място по % брой раждания от инвитро процедури в България. 

През всичките тези години тя се е наложила като фактор за качество и непоклатимост. Медицински център " Афродита " е формален представител на Future Health Biobank - най-голямата тъканна банка в България. Успехът, който е достигнала в областта на инвитро процедурите, съхранението на стволови кафези и пренатална диагностика за последните години, прави МЦ " Афродита " една от главните структури за предложение на високо равнище медицински услуги за целия Балкански полуостров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР