Най-добрият руски тенисист Даниил Медведев си пожела да е различен

...
Най-добрият руски тенисист Даниил Медведев си пожела да е различен
Коментари Харесай

Даниил Медведев: Ще съм нов човек, оставям телефона и видео игрите

Най-добрият съветски тенисист Даниил Медведев си пожела да е друг човек през 2024 година и да обърне доста по-сериозно внимание на представянето си на корта, както и на своето семейство.

Промяната в държанието му към този момент проличава, защото той взе забавно решение за началото на сезона, като не игра на нито един предварителен шампионат преди Australian Open.

Целта е била международният №3 да прекара повече време със брачната половинка си Даря и щерка си Алися.

Даниил се зарече да спре да употребява толкоз доста телефона си, както и видео игрите, които го държат безсънен до късна през нощта.

" Обикновено късата подготовка преди сезона и присъединяване на шампионат ми правят работа, само че тази година взех решение да трансформира.

С това поемам риск, тъй като го върша за първи път и знам, че в първите мачове ще е комплицирано. Исках да прекарам повече време със фамилията си и да имам същинска почивка. Това е нещо, което не се бе случвало в последните четири години.

През предходната година се усещах физически и ментално отпаднал след US Open, тъй че се нуждаех от нещо друго. Смятам, че пред мен има ярко бъдеще и е време да покажа най-хубавия си тенис в Австралия.

В подготовката преди сезона мислих за това и считам, че би трябвало да трансформира личността и навиците си. Трябва да съм по-фокусиран върху значимите неща и да извозвам по-малко време на телефона или във видео игрите. Мисля повече за тенис и за физическото си положение. Искам да съм друг човек.

Преди имах доста дни, в които си лягам към 2 през нощта и знам, че това би трябвало да спре ", показа Медведев.

Руснакът ще започва Australian Open против френския квалификант Терънс Атман, а на осминафиналите е допустимо да се изправи против Григор Димитров, в случай че двамата вземат първите си три мача.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР