Най-добрият подход е въпросите, отнасящи се за структурата и състава

...
Най-добрият подход е въпросите, отнасящи се за структурата и състава
Коментари Харесай

Христо Иванов: България има нужда от редовна власт

Най-добрият метод е въпросите, отнасящи се за структурата и състава на Министерския съвет, да бъдат оставени на Мария Габриел и Николай Денков, чакаме от тях да потърсят решение на всички въпроси. Това разяснява в Народното събрание Христо Иванов от " Продължаваме Промяната " - " Демократична България ".

България има потребност от постоянна власт, само че това би трябвало да бъде направено политически, което е и нашият фокус, съобщи Иванов.

Относно това дали ще има съдружно съглашение сред ПП-ДБ и ГЕРБ Иванов уточни, че ще има писмено завършени задължения във връзка с политиките, които би трябвало да бъдат следвани.

съставлява значима опция подозренията за завземане на правосъдната власт да стартираме да ги осветляваме, уточни още Иванов.

В България през годините са строени доста обекти, които нямат строителна документи, и няма отговор за това дали дават отговор на стандартите за строителството, сподели Иванов във връзка оттеглените предложенията за промени в Закона за устройство на територията. Министерският съвет да отдръпна измененията, тъй че те да бъдат импортирани още веднъж, когато комисията за противопоставяне за корупцията бъде формирана, изясни Христо Иванов.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР