Най-добрият ни тенисист Григор Димитров беше на седмото небе след

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров беше на седмото небе след
Коментари Харесай

Гришо разкри как го е променила работата с Агаси

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров беше на седмото небе след спечелването на третия си мач на Откритото състезание на Австралия.
Успехът над Томас Фабиано класира международния номер 21 на осминафиналите в първия за годината шампионат от Голям шлем.
бе специфичен посетител в предаването на Евроспорт " Гейм, Шет и Матс ", където беседва с водещите Барбара Шет и Матс Виландер. Там той разкри по какъв начин тъкмо Андре Агаси му оказва помощ на и отвън корта
" Фабиано е отличен тенисист и се веселя, че затворих мача в три сета. Имах проект, който за благополучие се получи. Хареса ми също по този начин по какъв начин сервирах.
Аз разполагам с разнообразни оръжия, само че значимото е да играеш това, което можеш и да спечелиш срещата. Важни за дребните елементи. Желанието ми е да не преставам да изучавам и да се развъртвам с всеки минал ден ", регистрира българинът.
" Колкото до Андре, той постоянно е бил доста специфичен за мен. Още като дребен го харесвах. Между нас има някаква химия, сила. Взехме го в екипа, тъй като аз желая да спечелвам огромни трофеи. "
Какво съответно е трансформирал Григор предвид на работата с Агаси, разберете в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР