Най-добрият италиански ресторант за органична кухня се намира не къде

...
Най-добрият италиански ресторант за органична кухня се намира не къде
Коментари Харесай

Ескопаззо – най-добрият ресторант за органична кухня

Най-добрият италиански ресторант за органична кухня се намира не къде да е, а в слънчева Флорида и по-точно – Саут Бийч, Маями. Мястото е раят за туристите, търсещи нови кулинарни чувства.

Ескопаззо е италиански ресторант, открит през 1993 година. В главната зала местата наброяват 35. Има и втора зала, в която в предишното се организирали частни събития, която дава още 55 места. Днес двете зали работят редом. Обзавеждането на ресторанта впечатлява със демодиран бар и вътрешен каменен шадраван, които носят атмосферата на двор от старинна Тоскана.

Италианският ресторант с право се назовава органически, защото безусловно всичко в менюто му се създава с изцяло натурални артикули. Това става допустимо с помощта на началник Джанкарла Бодони. През целият си живот основната готвачка учи разнообразието на природата. Продуктите, които се употребява за подготвяне на храната в ресторанта, се купуват единствено от органични фермери, които са нейни персонални другари. Освен това в кухнята на Ескопаззо има прецизна възбрана за потреблението на каквито и да било добавки, аромати или оцветители.

 Екзопаззо

В Ескопаззо се оферират както божествено вкусни ястия, по този начин и огромно многообразие от ордьоври. Ресторантът предлага на своите клиенти почтени вечери и кетъринг. Освен с разнообразно меню мястото може да се похвали и с голямата маза с виновност, ситуирана в задната част. Там се съхраняват над 170 типа виновност, подобаващи за всеки специалитет.

Атмосферата на ресторанта е уютна и гостоприемна. В композиция с невероятните ястия това кара всеки клиент да се усеща като част от огромно италианско семейство. Тук постоянно идват известни артисти, готвачи и звезди, а Джанкарла, дружно със своите творби на кулинарното изкуство се старае да няма клиент на Ескопаззо, който да не посети ресторанта още веднъж.

 Екзопаззо

Ецкопаззо е международно приет за най-хубавия органически италиански ресторант в Маями. Веднъж докоснали се до неповторимите ястия и ароматни виновност, няма по какъв начин да не посетите това райско място още веднъж.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР