Най-добрият голмайстор на националния отбор по футбол - Димитър Бербатов,

...
Най-добрият голмайстор на националния отбор по футбол - Димитър Бербатов,
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Книгите ни със Стоичков ще са урок за поколенията

Най-добрият голмайстор на националния тим по футбол - Димитър Бербатов, показа своята автобиографична книга " По моя метод " и съобщи, че конкуренцията сред него и именития Христо Стоичков, който също неотдавна разгласява роман за живота си, е здравословна и ще бъде от изгода за новите генерации.

" Някои неща ти се губят след 20 години, само че се постарахме всичко да е разказано по този начин, както е било. Преценил съм, че това, което е в книгата, ще бъде изцяло задоволително. Дано има повече такива моменти с показване на книги. Аз и Христо Стоичков сме съумели хора, ще бъде урок за всички от подрастващото потомство, в случай че има повече такива книги. Трябва да има повече такива моменти, това е здравословна конкуренция ", съобщи Бербатов.

Стотици фенове на футболиста почетоха представянето на книгата на някогашния ас на " Манчестър Юнайтед ". След формалната конференция той остана да раздава подписи и да се снима с последователите.

" Какъв е моят метод? Когато хората прочетат книгата, ще схванат какъв е бил моят метод, до каква степен ме е довел. Това е един от многото способи човек да успее, оказал помощ ми, младежите, които занапред потеглят, могат да се припознаят. Сигурно две години бе процесът на писане. Не чаках да бъде толкоз мъчно, само че по-трудните неща най-после са по-сладки. И в увода си написа, че това е същинска история и не всеки път свършва с хепиенд, само че може да се вземе поука ", описа още Бербо.

Снимка: bTV

" Написал съм всичко както съм живял, както съм го усетил и в действителност може да се поучат хората. Доста хора ще се видят в книгата, други ще се припознаят. Някои неща не съм присъединил, тъй като са скучни. Победи и загуби съм побрал в книгата, само че съм гледал да не е отегчителна. Мисля си, че е увлекателна. В последна сметка хората ще дадат оценката си най-после ", добави той.

Бившият национал съобщи, че се надява и неговите сътрудници Мартин Петров и Стилиян Петров също да опишат житейските си истории.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР