Най-добрият футболист на Локомотив (Москва) Алексей Миранчук беше в основата

...
Най-добрият футболист на Локомотив (Москва) Алексей Миранчук беше в основата
Коментари Харесай

Звездата на Локо М подчини Рубин

Най-добрият футболист на Локомотив (Москва) Алексей Миранчук беше в основата на триумфа на " железничарите " против Рубин в Казан. съветският национал вкара и двата гола за успеха с 2:0, която е четвърта поредна за Локо и втора под управлението на новия ментор Марко Николич.

На " Казан Арена " гостите бяха по-добрият тим от самото начало и взеха решение всичко в твоя изгода още до почивката. В 23-ата минута футболистите На Рубин изгубиха топката в средата на терена и последва бърза контра, при която Дмитрий Рибчинский подаде на Миранчук и той разстреля Юрий Дюпин.
Само пет минути по-късно още веднъж Рибчинский се оказа в центъра на събитията. Нладият халф нанесе мощен удар, само че топката срещна ръката на Карл Старфелт и реферът Николай Волошин отсъди дузпа. Миранчук не сбърка и осъществя осмия си гол за сезона. В края на полувремето Жоао Марио нацели гредата.

Второто полувреме стартира с напън на Рубин, само че Гилерме избави удар на Денис Макаров. Импуслът в игрта на казанци не продължи дълго и Локо още веднъж взе самодейността. Чак в 86-ата минута още веднъж се стигна до напрежение пред Гилерме, само че гредата попречи на Филип Уремович да върне интригата.

Локомотив усили преднината си пред третия Краснодар на 6 точки, само че " биковете " са с два мача по-малко. В идващия кръг " железничарите " ще посрещнат Криля Советов.

Рубин е на 11-о място с 26 точки и му следва посещение на Уфа.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 24 кръг, събота 27 юни  Рубин 0:2краен резулат  Локомотив Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР