Най-добрият български тенисист Григор Димитров отказал да се тества на

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров отказал да се тества на
Коментари Харесай

Обвиниха Гришо, че е заразил всички на Адриа Тур

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отказал да се тества на два пъти за ковид, оповестява сръбското издание B92.

Според медията нашият тенисист е знаел, че положението му не е положително по време на мача с Борна Чорич от спирката от " Адриа Тур " в хърватския Задар, само че все пак отказал да се подложи на тест за новия вирус.

Изданието написа, че българинът е " евентуалният източник " на болестта, откакто при идването си от Съединени американски щати в Белград още веднъж не се тествал за COVID-19.

Още при идването си в хърватския крайбрежен град Димитров се почувствал зле, само че отказал да се тества, обяснявайки, че това се дължи на умората.

Малко по-късно, при завръщането си в Монако, 29-годишният хасковлия се трансформира в първия инфектиран измежду сътрудниците си.

Финалът в Задар не се състоя поради случая, а от този момент насам позитивни проби за ковид дадоха още треньора и физиотерапевта на Гришо – надлежно Кристиан Гро и Алгис Христов.

Освен тях инфектирани са кондиционният треньор на Новак Джокович – Марко Паники, както и играчите Борна Чорич и Виктор Троицки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР