Най-добрият български сноубордист Радослав Янков сподели, че изпитва много смесени

...
Най-добрият български сноубордист Радослав Янков сподели, че изпитва много смесени
Коментари Харесай

Радо Янков: Искам да участвам на още едни Олимпийски игри

Най-добрият български сноубордист Радослав Янков показа, че изпитва доста смесени страсти след присъединяване си на Олимпийските игри в Пекин. Той влезе във финалите и приключи на 15-о място в паралелния великански слалом.

Пред Българска национална телевизия Радо Янков разгласи, че има предпочитание да остане и да се състезава в границите на най-малко още един олимпийски цикъл.

" Желание имам на 100 %, сили също имам. Зависи напълно единствено от мен, уповавам се да не престават да ме поддържат, да бъда здрав, да се запазя здрав. Виждате, че при нас границата на тези, които карат, са от моята възраст нагоре, тъй че опитът е от огромно значение и на драго сърце не преставам напред ", показа Радо Янков на българска земя.

" Надявам се алпийците ни и биатлонистите да съумеят да създадат още по-добри класирания. Имат възможностите и в действителност имам вяра в това ", добави той.

" Трябваше да пожертвам на осминафинала, с цел да го изпреваря по някакъв метод. Не мисля, че трасето имаше някаква огромна разлика, имах късмет и на това трасе, само че по-добрият печели. Направих неточност, неправилност и това ми костваше някакви стотни, разконцентрирах се надолу в самото втурване. Яд ме е за тази неправилност, тъй като знам, че когато някой е пред мен, някакви сили се задействат в мен и мога да пожертвам и се е получавало, само че този път малко не ми доближи ", посочи Янков.

" Много спорни усеща изпитах. И наслада, когато съумях да вляза във финалите, тъй като това беше огромна стъпка за мен. После това отпадане ненапълно ме разочарова ", добави Радослав Янков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР