Най-добрият български отбор в последните 6 години Лудогорец за пореден

...
Най-добрият български отбор в последните 6 години Лудогорец за пореден
Коментари Харесай

Лудогорец покори непревземаемата за български тим Португалия

Най-добрият български тим в последните 6 години Лудогорец за следващ път потвърди статута си на подобен, откакто записа историческа първа българска победа при посещение в Португалия. Това стана в дъждовната четвъртък вечер в Брага, където " орлите " удариха с 2:0 локалния Спортинг, с което възпитаниците на Димитър Димитров - Херо оглавиха група " C " на Лига Европа.
Българският отбор изигра съвършен тактически дуел, в който Димитър Димитров - Херо още веднъж изненада своя противник, пускайки скица 3-4-3, с която да блокира мощните крила на противника. И това даде резултат в отбрана, до момента в който в офанзива Лудогорец се възползва от възможностите си.
В 30` Козмин Моци засече центриране на Вандерсон след корнер и съумя да се разпише, отбелязвайки втория си гол за сезона. През втората част Жоао Силва си вкара злополучен автогол, оформяйки крайното 0:2 в интерес на българския отбор, който се трансформира в първия от нашата страна, който печели в посещение в Португалия.
" Орлите " записаха втора поредна победа в Лига Европа, откакто в предходния кръг първенците нанесоха проваляне с 2:1 на Хофенхайм. С актив от 7 точки Лудогорец поведе в групата, изпреварвайки днешния си противник, който е с 6. Хофенхайм се завръща в борбата, откакто към този момент има 3 точки след триумфа над Басакшехир.
Повече детайлности четете в Sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР