Най-добрият български боксьор коментира темата за ваксинирането срещу COVID-19. Боксьорът

...
Най-добрият български боксьор коментира темата за ваксинирането срещу COVID-19. Боксьорът
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Аз съм роден ваксиниран и си нося ваксината навсякъде

Най-добрият български боксьор разяснява тематиката за имунизирането против COVID-19. Боксьорът изкара вируса няколко седмици преди мача си с Антъни Джошуа за международната купа в тежка категория в края на 2020-а. Сега той не даде съответен отговор дали е имунизиран, само че съобщи, че в България има разцепление по тематиката, тъй като обществото не е осведомено.
" Защо е разединението? Ами тъй като обществото не е осведомено. Защото няма кой да излезе и да го осведоми. Защото (политиците) ги интересува какво да откраднат. Ето това е болността на политическата система в България. Ако обществото бъде осведомено, никой няма да се плаши, никой няма да се опасява ", съобщи Пулев пред Българска национална телевизия.
Попитан на коя доза е, Кубрат отговори шеговито: " Нямам доза. Аз съм роден имунизиран и си нося имунизацията със себе си на всички места и по този начин ще остана. Защото в последна сметка човек би трябвало да бъде положителен, да бъде набожен. Ако човек е задоволително образован, той ще знае, че всичко зависи от него. "
Кобрата разяснява и последния си мач против Франк Мир. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР