Най-добрият български баскетболист в момента Александър Везенков направи добър мач,

...
Най-добрият български баскетболист в момента Александър Везенков направи добър мач,
Коментари Харесай

Везенков направи добър мач, но Сакраменто загуби

Най-добрият български баскетболист сега Александър Везенков направи добър мач, само че Сакраменто Кингс загуби визитата си на Ню Йорк Никс със 109:120.

Така " кралете " имат все по-малки шансове да се класират непосредствено за плейофите в НБА. Българинът се показа солидно в " Медисън Скуеър Гардън " и приключи мача с 11 точки, 2 битки и 2 асистенции. Той прекара в игра съвсем 14 минути и сподели, че последователно навлиза във форма след възобновяване си от травмата в глезена, написа " Спортал ".

Сакраменто водеше с 21 точки при започване на втората четвърт, само че позволи поврат и не можа да се изравни по индикатори с Ню Орлиънс Пеликанс и Финикс Сънс. " Кралете " са осми в класирането на Западната конференция, само че имат доста сложна стратегия в оставащите 6 мача и е малко евентуално да се преборят за позиция в топ 6.

Победата беше значима за Ню Йорк, тъй като след нея " бричовете " са с баланс от 45 триумфа и 31 провали. По този метод отборът на Том Тибодо измести Орландо Меджик от четвъртата позиция на Изток, а е близо и до третия Кливланд Кавлиърс.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР