Най-добрият българин в смесените боеве Благой Иванов – Багата се

...
Най-добрият българин в смесените боеве Благой Иванов – Багата се
Коментари Харесай

Багата: Даниел Златков Е Палячо!

Най-добрият българин в смесените боеве Благой Иванов – Багата се ядоса на фарса сред футболиста Даниел Златков и водещия Атанас Михайлов. Според него мачът от галавечерта в зала „Арена Армеец“ е бил подигравка и единствено е подбил имиджа на професионалните бойци.

„Какво да ви кажа? Усилията на огромна част от момчетата бяха обезценени. Те са първенци в своите стилове, жертвали са доста, с цел да заслужат мястото си на кръга, а акцентът беше преместен в друга посока. Към един клоун! Не е съществено това, няма по какъв начин да се е харесало на същинските бойци“, разяснява Багата багра на българския Роналдо.

Истината е, че имаше доста пиар за тази борба. Според мнозина дори се акцентира повече на интервютата, в сравнение с тренировките. Цели три седмици преди събитието на 13 януари по малките екрани се говореше за този мач, за сметка на останалите.

Дани и Наско до момента не бяха помирисвали кръга, само че се ежеха пред камерите все едно са от години в спорта. Сега след успеха си Златков се закани, че ще продължи с ММА боевете.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР