Най-добрите застрахователни компании за дългосрочни грижи за 2023 г.

...
Здравната застраховка покрива много, но в повечето случаи няма да
Коментари Харесай

Здравната застраховка покрива много, но в повечето случаи няма да покрие разходите за живот в старчески дом, център за подпомагане на живот или с болногледач на пълен работен ден.

За щастие, има друг вид застраховка — наречена застраховка за дългосрочни грижи — която предпазва от тези разходи, които според застрахователната компания Genworth могат да варират от 1700 до 9000 $ на месец.

Застраховката за дългосрочни грижи често може да струва значително по-малко от това, въпреки че точните ви разходи ще зависят от вашата възраст, здраве, размер на покритието и други фактори. Искате ли да сте сигурни, че сте избрали най-добрата застрахователна компания за дългосрочни грижи за вашия бюджет и нужди? Тогава е полезно да знаете най-добрите си възможности.

Научете повече за опциите си за застраховка за дългосрочни грижи, като получите безплатна ценова оферта тук.

Най-добрите застрахователни компании за дългосрочни грижи за 2023 г.

Ето някои от най-добрите налични в момента застрахователни компании за дългосрочни грижи, разделени на пет категории.

Най-доброто за сравняване на множество доставчици: GoldenCareBest за отстъпки: Northwestern MutualBest за възрастни хора: New York LifeBest за персонализиране на полици: Mutual на OmahaBest като цяло: В цялата страна

Най-добро за сравняване на множество доставчици: GoldenCare

GoldenCare е онлайн посредничество, специално за застраховка за дългосрочни грижи и други подобни продукти, като застраховка за критични грижи, планове с рецепта, анюитети и други. Компанията си партнира с 20 различни доставчици на здравни и застрахователни услуги, така че когато попълните формуляр за оферта, брокерите на GoldenCare могат да препоръчат широка гама от продукти и полици, които може да отговарят на вашите нужди.

Golden Care може дори да помогне с хибридни застрахователни планове, които съчетават традиционната животозастраховка с обезщетения за дългосрочни грижи. Научете повече за застраховката за дългосрочни грижи с GoldenCare тук.

Най-доброто за отстъпки: Northwestern Mutual

Ако търсите компания, която предлага много отстъпки, за да намалите премиите си, тогава Northwestern Mutual е чудесен вариант. Northwestern предлага 15% отстъпка - както за вас, така и за вашия партньор - ако всеки от вас има политика за дългосрочни грижи с компанията. Има и отстъпки в зависимост от начина, по който плащате премията си.

Полиците на Northwestern се предлагат както като самостоятелни полици, така и като хибридни, които комбинират цяла животозастрахователна полица с ездач за дългосрочни грижи.

Най-добро за възрастни хора: New York Life

New York Life е добър избор за възрастни хора, нуждаещи се от покритие за дългосрочни грижи. Застрахователят предлага традиционни полици, както и животозастрахователна полица с допълнителни опции за дългосрочни грижи. Ако допълнителните обезщетения за дългосрочни грижи не бъдат използвани в рамките на определен период от време, ще получите премиите за това покритие обратно в пълен размер.

Най-доброто за персонализиране на полиците: Mutual of Omaha

< p>Mutual of Omaha е най-добрият ви залог, ако искате да персонализирате политиката си за вашите специфични нужди. Компанията не само предлага стандартна застраховка за дългосрочни грижи с вграден координатор на грижите, но можете също така да добавите предимства като защита от инфлация, която увеличава вашите обезщетения въз основа на нарастващите разходи за грижи годишно и връщане на премиум добавки върху това върнете премиите си — минус ползите, които сте използвали — в края на вашия мандат. Можете също така да изберете споделена грижа, за да разширите предимствата си към съпруг или партньор.

Научете повече за вашите опции за застраховка за дългосрочни грижи тук сега.

Най-добри като цяло: Nationwide

Широкият набор от предложения за застраховка за дългосрочни грижи на Nationwide го правят нашият избор за най-добър застраховател. Компанията предлага три вида полици - една с гарантирани обезщетения (независимо дали някога са необходими дългосрочни грижи), една със споделен набор от обезщетения за двойки и трета, която комбинира универсална животозастраховка с ездач за покриване на дългосрочни разходи за срочни грижи. Клиентите от цялата страна също получават достъп до инструмента за защита на болногледачи на компанията, който ви помага да се свържете с опциите за дългосрочни грижи във вашия район.

Сравнете опциите си

Премиите и покритието се различават при различните застрахователи, така че вземете поне няколко оферти, преди да решите от кого да купите своята застрахователна полица за дългосрочни грижи. Уверете се, че сте обмислили всички предлагани отстъпки и потърсете допълнителни предимства, които биха могли да подобрят изживяването ви, като например адвокати за болногледачи, гаранции за връщане на парите или обединени ползи за съпрузи. Започнете тук днес!

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР