Най-добрите парчета се раждат на път, затова Godsmack имат изискване

...
Най-добрите парчета се раждат на път, затова Godsmack имат изискване
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Музика за всеки вкус

Най-добрите части се раждат на път, по тази причина Godsmack имат условие за специфична репетиционна, оборудвана с принадлежности и техника. Първият им български концерт е на 30 март в Арена " Армеец ".

Българо-испанският план с латино " Грами " - " Еструна " с концерт в последния ден на март.
Арканхел и " Нови български гласове "
под диригентството на Георги Петков препълниха най-престижната концертна зала в Истанбул CRR преди седмица. И още 30 концерта на огромните подиуми събраха аплодисментите за българо-испанския план, спечелил премия “Латин Грами ” в края на предходната година.
Фламенко артистът Арканхел: Аз постоянно съм се възхищавал на българското обичайно пеене, само че в този момент откакто имах опцията да го усещам и изживея от близко, останах същински удивен, сюрпризиран и се влюбих напълно в неговата същина и най-много в това по какъв начин съумява да съобщи толкоз красиви послания.
Когато блусът среща джаза. Петото издание на
Blagoevgrad Blues & Jazz
ще сервира доста изненади от през днешния ден до неделя. А Нина Николина показва 10 златни български песни в нов вид.
„ Нина Николина Live ”
Утре вечер в " София Лайв клуб " музикалното странствуване ще е извънредно. Любо Киров и Свилен Ноев са специфични посетители във втория концерт „ Нина Николина Live ”.С Любо ще изпеят „ Море пиле, славей пиле “ в аранжимент на етноджаз групировката. А със Свилен - шлагер сингъла на група „ Остава “ - “Мъничко дребосъче “ преплетено с " Руфинка болна легнала ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР