Най-добрите начини за финансиране на големи подобрения или ремонти на дома

...
Много собственици обмислят надстройка или реновиране на домовете си в
Коментари Харесай

Много собственици обмислят надстройка или реновиране на домовете си в даден момент. Тези проекти могат да повишат стойността на препродажбата на вашия дом, да направят жилищното ви пространство по-приятно и да подобрят цялостната функционалност на дома ви.

Позволяването на тези проекти обаче може да бъде предизвикателство, както и плащането на големи ремонти, които ви изненадат . Независимо дали строите допълнение, сменяте покрив или правите дома си по-достъпен в старшите си години, искате да намерите най-достъпната опция за финансиране за това.

Въпреки че много хора мислят за кредитни карти и лични заеми, когато става въпрос за финансиране на големи разходи, вие имате на разположение друг източник на финансиране, който е по-добър на много фронтове: вашият собствен капитал.

Разгледайте опциите за вашия собствен капитал онлайн сега.

Най-добрите начини за финансиране на големи проекти или ремонти за подобряване на дома

Има няколко начина да използвате собствения си капитал, за да платите за обновяване или ремонт на дома. Най-популярните са:

Заеми за собствен капитал: Заемът за собствен капитал ви осигурява еднократна сума, която започвате да изплащате незабавно, обикновено при фиксиран лихвен процент. Кредитни линии за собствен капитал (HELOC): HELOC е револвираща кредитна линия, до която можете да получите достъп при необходимост по време на периода на теглене. След периода на теглене започвате да изплащате сумата, която сте взели назаем, обикновено при променлив лихвен процент. Рефинансиране на изплащане: С рефинансиране на изплащане вие ​​вземате заем на стойност надвишаваща непогасеното ви ипотечно салдо. Използвате средствата, за да изплатите ипотеката си и получавате разликата в брой. След това изплащате новия си заем с променлив или фиксиран лихвен процент. Обратни ипотеки: Обратна ипотека е достъпна за собственици на жилища на възраст 62 или повече години. Както при рефинансирането на пари в брой, първо използвате средствата, за да изплатите остатъка от ипотечния си кредит, след което задържате остатъка за себе си. Не е нужно да изплащате ипотеката, докато не се преместите, не продадете дома или не умрете.

Вижте днешните най-добри цени на собствения капитал тук.

Ползи от използването на собствения капитал на вашия дом за жилищни проекти

Защо вашият домашен капитал е идеален начин за плащане на добавки, надстройки и ремонти на дома? Тъй като предлага следните предимства:

По-ниски лихвени проценти

Едно от основните предимства на използването на вашия собствен капитал за финансиране на подобрения в дома ви е, че лихвените проценти обикновено са значително по-ниски от другите форми на финансиране. Това е така, защото заемът е обезпечен с вашия дом, което означава, че заемодателят поема по-малък риск. В резултат на това можете да спестите значителна сума пари от лихви в хода на изплащането.

По-високи суми на заема

Повечето продукти за собствен капитал ви позволяват да заемате до 85% от вашия домашен капитал. Това може да ви даде стотици хиляди долари, с които да работите. Дори най-високите лимити за кредитни карти и лични заеми рядко са повече от $100 000, а много от тях са значително по-ниски.

Данъчни предимства

Заемите за собствен капитал и HELOC по-специално не предлагат данъчни облекчения намерени с други форми на кредит. Ако използвате тези средства, за да „купите, построите или значително подобрите [дома си], който обезпечава заема“, може да сте в състояние да приспаднете лихвата, според IRS. Въпреки това трябва да се консултирате с данъчен специалист, за да се уверите, че проектът или ремонтът на дома ви отговарят на изискванията.

Разберете колко бихте могли да заемете със заем за собствен капитал тук.

Гъвкави условия

Каквото и да е вашето финансово състояние и цели, вероятно има продукт за собствен капитал, който ще ви свърши работа.

Заемите за собствен капитал са добри за големи еднократни разходи (като ремонт на покрив имате прогноза за), докато HELOC са идеални за текущи разходи (като справяне с няколко проекта подред). Рефинансирането на изплащане може да ви помогне да получите по-добър лихвен процент по ипотека или да удължите срока си, за да улесните погасяването. А обратните ипотеки са много подходящи за възрастни хора, които искат да елиминират ипотечните си плащания и да освободят малко място в бюджетите си.

Изводът

Използването на собствения капитал на вашия дом може да бъде рентабилен и лесен начин за финансиране на големи подобрения и ремонти на дома.

В допълнение към ниските лихвени проценти, продукти като жилищни заеми, HELOC, рефинансиране на изплащане и обратни ипотеки предлагат по-високи лимити за заеми, редица на опции за изплащане и потенциални данъчни облекчения. За много собственици на жилища това ги прави категоричен победител пред кредитните карти и личните заеми.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР